12 redenen waarom prins Harry een fantastische papa zal zijn

Kids

Het is zover: Meghan Markle is zwanger. We verdiepten ons in de charmante prins en kwamen tot de conclusie dat hij een fantastische papa zal zijn.

1. Een hart van goud

De prins besteedt aandacht aan de minder bedeelden, onderontwikkelde gebieden en mensen op een persoonlijker niveau. Zijn liefdadigheidswerk met zowel kinderen als volwassenen laat zien dat hij de behoeften van anderen voorrang kan geven. Net zoals je doet als ouder.

2. Hij heeft discipline

Zijn militaire jaren hebben hem geleerd wat leiderschap en discipline betekenen. Handig als hij thuis regels moet stellen.

3. Prettig gestoord

Misschien komt het doordat hij jonger is of omdat hij verder van de troon staat, maar op één of andere manier is Harry een stuk goofier dan zijn oudere broer William. Hij houdt ervan om te spelen, grapjes te maken en mensen aan het lachen te maken, ook de allerkleinsten.

4. Goede partner

Aan dit punt hoeven we niet veel woorden vuil te maken: wij zijn fan van Meghan. Het ouderschap is niet niks, maar met een goede partner op wie je kunt bouwen kun je alles aan. De manier waarop de twee tortelduifjes naar elkaar kijken zegt genoeg.

5. Hij is een goede supporter

Harry is de ultieme cheerleader. Hij is altijd aanwezig bij grote evenementen waar hij zijn familie en geliefden enthousiast aanmoedigt. Als het op vaderschap aankomt zéker een pluspunt.

6. Liefdevolle jeugd

Harry verloor zijn mama, prinses Diana, op jonge leeftijd maar haar zorgzame en liefdevolle natuur hebben hem zeker gevormd.

7. Hij is lief

Harry laat zijn geliefden zien dat hij om ze geeft op een lieve, sentimentele manier. Van zijn doordachte aanzoek tot aan de ceremonie, waar Diana op verschillende manieren werd herdacht. Wie wil dat nu niet vinden in een vader?

8. Hij is close met zijn oma

In Harry’s geval bewijst de band met zijn oma dat hij zorgzaam is en (oudere) vrouwen respecteert. Deze eigenschappen geeft hij sowieso door aan zijn kinderen.

9. Hij is een geweldige nonkel

Als het kleine broertje van William is Harry inmiddels al een tijdje nonkel (en wat voor één). Hij heeft nu twee neefjes en een nichtje, spendeert veel tijd met hen en leert zo van dichtbij hoe het leven met kinderen eraan toe gaat.

10. Hij heeft goede rolmodellen

Ook met William en Kate brengt hij een hoop tijd door en van hen krijgt hij uiteraard de beste tips en tricks.

11. Hij is zelf nog een beetje een kind

Harry lijkt het vrijwel altijd naar zijn zin te hebben. Hij maakt altijd ruimte en tijd voor plezier en een grapje, en dat is als toekomstige familieman zeker een voordeel.

12. Hij is een gentleman

Hij laat zien dat hij respect heeft voor anderen en draagt zijn vrouw op handen. Zijn goede opvoeding en vriendelijke gebaren laten zien dat hij een goede vader zal zijn die weet waar de grens ligt. Wat wil je nog meer?