Jill
Jill Persoonlijk 23 jan 2018

3 foto’s die bewijzen dat ware liefde bestaat

Geloven jullie in ware liefde? Na deze foto’s vast wel.

Op de paardenmolen

Je eerste crush vergeet je nooit. Je staat te trillen op je benen en stottert er op los (als je al iets gezegd krijgt). En je loopt al eens dezelfde kant op als hij. (Wat een toeval toch.)

Het meisje op deze foto werd voor het eerst verliefd tijdens een ritje op de paardenmolen. Haar blik spreekt boekdelen. “Ik werd verliefd op hem toen ik hem op de paardenmolen zag. Maar ik vertelde het hem pas in high school. Bleek dat hij ook verliefd was geworden.” Vele jaren later zijn ze getrouwd. En wat mocht niet ontbreken? Een huwelijksfoto op een paardenmolen met diezelfde verliefde blik.

ware liefde

Van bruidskindjes naar bruid en bruidegom

Niets is schattiger dan lieve bruidskindjes. Mooi opgekleed en uiterst fier. Samen down the aisle. Onderstaande kinderen besloten dat opnieuw te doen toen ze volwassen waren. Deze keer voor echt, als bruid en bruidegom.

ware liefde

Vakantieliefjes

Stel je voor: je bent getrouwd en je moeder begint tegen je man te vertellen over dat ene vakantieliefje van 20 jaar geleden. Not cool, mom. Maar wat als dat liefje dezelfde naam heeft als je man? En jullie op dezelfde plek met vakantie zijn geweest? Dan haalt moederlief een foto boven van die vakantie en voilà: daar staan jullie dan. Het overkwam onderstaand koppel. Ze ontdekten, 20 jaar en een huwelijk later, dat ze vroeger al onafscheidelijk waren. Als dat geen bewijs van ware liefde is …

ware liefde
Reageer op artikel:
3 foto’s die bewijzen dat ware liefde bestaat
Sluiten