Lena
Lena Thuis 21 apr 2019

3 series over het moederschap die jij absoluut moet zien

Liggen de kinderen eindelijk in bed en heb je zin in een beetje me-time? Nestel je gezellig in je zetel, neem een lekkere snack en kijk een van deze drie topseries.

1. Big Little Lies

Deze zevendelige Amerikaanse miniserie volgt enkele rijke, ‘gelukkige’ moeders in een Californisch stadje waar niets is wat het lijkt. Bereid je maar alvast voor op véél drama, passie, mysterie, goede muziek en… een moord.

Met actrices als Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en Laura Dern, what’s not to love?

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty. Op 8 juni 2019 komt het tweede seizoen uit.

2. Gilmore Girls

Deze ken je waarschijnlijk al, het is dan ook een echte golden oldie. De serie gaat over moeder Lorelai en haar jonge dochter Rory.

De twee hebben een bijzondere band. Ze gedragen zich namelijk eerder als zussen dan als moeder en dochter. Dit brengt grappige -maar ook bijzonder mooie- taferelen met zich mee. Familieproblemen, relaties, eerste liefdes, opgroeien,… Samen doorlopen ze alle stadia van het leven.

De serie bestaat uit zeven seizoen en kwam, jammer genoeg, in 2007 tot een einde.

Heb je hem al eens gezien? Waarom zou je er niet opnieuw aan beginnen? Een goede serie moet je nu eenmaal meerdere keren zien.

3. The Handmaid’s Tale

Zin in iets heavier? The Handmaid’s Tale speelt zich af in een futuristische wereld waar een nieuwe religieuze sekte de Verenigde Staten heeft overgenomen. Het grootste deel van de vrouwen is onvruchtbaar geworden. Vrouwen die wel nog kinderen kunnen krijgen worden ontvoerd en gedwongen om de kinderwens van de rijke families te vervullen. Heel de serie zit je op het puntje van je stoel.

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de gelijknamige roman van Margaret Atwood. Er zijn al twee seizoenen en een derde is in the making. De eerste alfvering van het nieuwe seizoen verschijnt 5 juni.

 

Benieuwd welke serie je moet kijken volgens je sterrebeeld? Dat vind je hier.

 

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
3 series over het moederschap die jij absoluut moet zien
Sluiten