Jill
Jill Body & beauty 8 apr 2018

5 tips tegen schurende dijen

Bij mooi weer is er maar een vraag die ertoe doet: Wordt het die leuke kokerrok of toch dat fleurig jurkje? Een klein nadeel: schurende dijen. Daar weet Famme wel raadt mee.

5 tips tegen schurende dijen:

Deodorant

Deze tip komt van comédienne Amy Schumer. Ze smeert haar dijen in met deodorant, zodat ze minder snel vochtig worden en beter langs elkaar glijden. Zo getuigt deze heerlijke het-kan-me-niet-schelen Instagram post. You go, girl!

No chafe #nothighgapnoproblem

Een video die is geplaatst door @amyschumer op

Boxershort onder je jurk

Geen kort shortje (kruipt op) maar een variant met langere pijpjes. Je kan er een van je vriend lenen, al is dat misschien niet de meest charmante oplossing.

Shape-wear broekje

Zit een boxer nog te los? Dan kan je gaan voor shape-wear , die blijven goed op hun plaats zitten en geven je nog een extra mooi figuur daarbovenop! De investering waard.

schurende dijen

Talkpoeder

Een variant op deo. Voelt lekker zacht aan en koelt je benen af. Is vochtabsorberend en gaat daardoor huidirritatie tegen.

Vaseline

Smeer wat vaseline tussen je benen, zo is er minder wrijving en glijden ze soepel langs elkaar. Of gebruik glijmiddel in plaats van vaseline. Ja echt! Dat trekt niet in en blijft dus gewoon zitten. Voelt alleen wat glibberig. Wordt trouwens veel gebruikt tijdens fietsen en wielrennen.

Reageer op artikel:
5 tips tegen schurende dijen
Sluiten