Surinde
Surinde Body & beauty 1 mei 2019

6 beautyhacks voor single moeders met een drukke agenda

Als single moeder heb je geen tijd te veel, zeker niet in de ochtend. Het hele ochtend ritueel van ontbijten, kinderen aankleden en boterhammen smeren zorgt ervoor dat je er geen tijd meer is voor je beautyroutine. Met deze 6 hacks ben je snel klaar en zie je er in één klap netjes uit.

Word wakker zonder een puffy gezicht

Slaap op meerdere kussens of verleg je matras zodat je hart hoger ligt dan je benen. Drinks ‘s avonds ook veel water: dit helpt tegen de zwelling. Let er wel op dat je niet te dicht bij bedtijd nog veel drinkt, of je moet tijdens de nacht veel naar het toilet.

Reinigers en moisturizers in de koelkast

Als je huid gevoelig is voor irritatie, helpt het om je reinigingsmiddel en moisturizer in de koelkast te zetten. Dankzij de koele temperatuur zal je huid kalmeren en zacht aanvoelen.

Foundation op? Geen probleem

De foundation is op en je hebt geen tijd gehad om naar de winkel te gaan voor nieuwe. We hebben het allemaal weleens voorgehad, maar nu is de paniekerige reactie die daarop volgt verleden tijd. Je kan zelf je foundation maken door je concealer en moisturizer te mengen.

Vermoeide ogen verbergen met beige oogschaduw

Wanneer je maar vijf minuten hebt om je klaar te maken is je ogen schminken soms een uitdaging. Gebruik beige oogschaduw om je vermoeide ogen te verbergen. De bruine tint zorgt ervoor dat je wimpers tot hun recht komen, daarna werk je gewoon af met twee lagen mascara. Met deze simpele truc lijk je wakkerder en een stuk alerter dan ervoor.

Benen scheren met koude room

Het is onverwacht goed weer en je wilt een kleedje aantrekken, maar je bent vergeten je benen te scheren. Een snelle oplossing, die geen hele douche nodig heeft, is je benen scheren met koude room. Scheer je benen, veeg de overschot af en je benen zijn nog eens zacht zonder dat je maar een druppel water hebt moeten gebruiken.

Een washandje tegen gebarsten lippen

Gebruik een proper washandje om je lippen te masseren. Hierdoor lossen de velletjes en kan jij genieten van mooie, zijdezachte lippen. Werk je lippen eventueel nog af door je favoriete lippenstift op te doen.

Lees ook:

5 gewoontes die iedere vrouw zou moet toevoegen aan haar beauty-routine

Hoe je beautyroutine veranderde sinds je mama bent geworden

8 beautyhacks waar babypoeder bij aan te pas komt

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
6 beautyhacks voor single moeders met een drukke agenda
Sluiten