Muriel
Muriel Persoonlijk 11 mrt 2018

8 seksfantasieën van vrouwen

Vóór de kinderen, de hectiek en de stress van het gezinsleven, was je eigenlijk best een seksueel wezen. Was. Tijd om het vuurtje weer aan te wakkeren en gehoor te geven aan je seksfantasieën. Famme helpt je op weg.

8 seksfantasieën van vrouwen

1. De power van een oerman

Of het nu de de bad guy uit een actiefilm is of een knappe bouwvakker die zijn testosteron kwijt moet. Deze man tilt je op, neemt je mee of bindt je vast. Hij heeft de controle en jij laat het gebeuren.

2. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde

Alles tussen een trio en een orgie past hierin. Bekijk je een groep mensen die het met elkaar doen? Heb je een trio met twee mannen die je compleet verwennen? Of een man en een vrouw? Zijn het bekenden, met je eigen man erbij of onbekenden?

Je wordt gekust door de een en bevredigd door de ander. Geef je over aan je eigen perfecte fantasie.

3. Into the wild

Verplaats  van de slaapkamer naar buiten. Duik de natuur in met alle voordelen vandien. De wind, de regen, het zand, de branding, het geurende bos of op vakantie in het zwembad. Met je eigen man (of met een vreemde). Geef je over aan de natuur en geniet. En wie weet maak je van deze fantasie wel werkelijkheid.

4. Kijken en bekeken worden

Heb je wat exhibitionistische trekjes in je, dan is het idee van kijken en bekeken worden jouw fantasie. Misschien ben je zelf volop bezig, terwijl anderen toekijken. Of je bespioneert anderen. In een hotel met grote ramen in een vreemde stad, waar voorbijgangers je bezig kunnen zien.

Ook een spannende: in een vergaderruimte op het werk met die knappe collega, terwijl je baas elk moment kan binnenlopen. Oh, schaamte! Maar dat maakt het nu net zo opwindend.

5. Met je ex

Heb jij, net als veel vrouwen, een ex met wie het nooit helemaal soepel liep, maar het fysieke gedeelte wel perfect was?

Stel je voor dat je hem plotseling tegen het lijf loopt in de supermarkt. Hij is er nog steeds, die pure aantrekkingskracht. Kijk hem aan: hij weet het ook. Trek hem bij de groentenafdeling weg en rijd samen naar zijn huis, waar jullie de sterren van de hemel vrijen. Wie weet begin je wel een stomende affaire met hem.

Er is niks verkeerds aan het verkennen van je fantasieën in bed. Denk maar niet dat je man ze ook niet heeft.

6. Met de buurman

Het kan die knappe buurman zijn, die crèchevader of die fijne barista die wekelijks je kopjes koffie schenkt. Het is iemand die je kent. Omdat hij dat niet weet, worden je innerlijke schaamte en verlangens aangewakkerd als je deze man tegenkomt.

Schrik niet: het is maar een fantasie. Als je daardoor meer goesting in je eigen man krijgt, is dat alleen maar goed!

7. Good girl, gone bad

Vrouwen die altijd de regels volgen en braaf zijn kunnen er veel plezier aan beleven de bad girl in zichzelf los te laten.

Wie weet loop jij wel op de knapste man op café af en sleur je hem mee een donker steegje in. Of je geeft een striptease weg waar de mannen in de bar verlekkerd naar kijken, hopend op een één-op-één met jou.

Je hebt de controle, jij wilt het en je doet het. Nu. Dominant zijn mag best een keer, ook al is het dan enkel in je fantasie.

8. De man – eh … vrouw van je dromen

Je houdt van mannen en jouw man in het bijzonder. Maar één keertje een zoete, zachte affaire beleven met een prachtige vrouw is ook niet verkeerd. Het mogen er ook twee zijn, de keus is geheel aan jou.

Fantaseren over lesbische intimiteit is vooral aantrekkelijk voor vrouwen die het nog nooit gedaan hebben. Stel je de geneugten van een vrouw voor, die je zelf als geen ander kent.

Lees ook: Boost je seksleven: 7 ondeugende adviezen

Reageer op artikel:
8 seksfantasieën van vrouwen
Sluiten