Jill
Jill Persoonlijk 2 jan 2019

Vader plaatst een (heel gênante) advertentie voor zijn drie zonen

In de categorie ‘bestaat dat nog?’: contactadvertenties. Een vader die met zijn familie door Nieuw Zeeland reist, wil zó graag dat zijn drie zoons in contact komen met leuke meisjes dat hij besloot het heft in eigen handen te nemen. Hij kroop in zijn pen voor een ouderwetse contactadvertentie.

Het lot een handje helpen

Van sommige dingen wil je gewoon liever niet dat je ouders zich ermee bemoeien. Je liefdesleven is het voorbeeld bij uitstek. Daar trok Neil zich dus niets van aan, want hij plaatste een zoekertje om zijn zonen aan een lokale schoonheid te koppelen.

“Hallo ouders. Wij komen uit de Verenigde Staten en zijn op bezoek in jullie prachtige land. Mijn vrouw en ik hebben drie geweldige, succesvolle, knappe en tevens ongetrouwde zonen tussen de 28 en 32 jaar. We verwachten niets, maar willen onze zonen voorstellen aan leuke Nieuw-Zeelandse dochters. Dan zetten we op z’n minst onze zonen voor schut en heel eerlijk gezegd halen we daar wel plezier uit.”

Reactie op de advertentie

Het lijkt er dus op dat dit een vader is met een heerlijk (en ongemakkelijk) gevoel voor humor die een appeltje te schillen had met zijn zonen. Geintje of niet: de reacties stromen binnen. “Het is lastig te zeggen welke oprecht zijn en welke niet. Een paar zijn misschien oplichters, maar verder zijn de mensen in Nieuw-Zeeland heel aardig.”

Wie heeft Tinder nodig met zo’n vader?

Lees ook: 10 grappige en herkenbare tweets over pubers

Reageer op artikel:
Vader plaatst een (heel gênante) advertentie voor zijn drie zonen
Sluiten