Surinde
Surinde Uit 15 mei 2019

Top 3 eetadresjes in Antwerpen waar je met je vriendinnen heen wil

Op zoek naar leuke adresjes in hartje Antwerpen waar je a volonté met je vriendinnen kan genieten van zowel vegetarische als veganistische gerechten? Wij verzamelden een top drie veggie/vegan hotspots, met elk hun eigen twist.

Top 3 veggie/vegan hotspots

Camion

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Camion – Only The Good Stuff (@camion_antwerp) op

De nieuwste plantaardige hotspot in Antwerpen staat bekend onder de naam Camion, een samentrekking van de namen van de uitbaters, Camille en Boqion. In deze lunch-, koffie- en aperobar nabij het oude justitiepaleis kan je samen met je tafelgenoten genieten van verse sharing dishes zoals gekarameliseerde worteltjes met sriracha veganaise en de kruidenmix za’atar of gegrilde bloemkool met harissa, hummus en radijzen.

Op zondag dient 1 maaltijd als 3: brunch, lunch en aperitief. Op z’n Zuiders, want zo zien hebben ze het graag bij Camion. Ze werken met producten met een verhaal: het is niet alleen bio maar ook lokaal, fairtrade en seizoensgebonden

Waar? Paleisstraat 7, 2018 Antwerpen

Hart

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hart (@hartantwerpen) op

Een oase die bestaat uit ontbijt, brunch en lunch een hele dag door: klinkt bij elke foody als muziek in de oren! Bij Hart serveren ze pure, plantaardige keuken. De zoetekauw kan genieten van pancakes, wentelteefjes en bananenmuffins, terwijl een liefhebber van hartige kost zich volledig kan laten gaan in de tofu-scramble, lasagne en omelet van kikkererwten. Naast een geweldig plantaardig menu kan je bij Hart ook terecht voor overheerlijke cold pressed juices.

Waar? Minderbroedersrui 34, 2000 Antwerpen

Cesar

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Iamcesarantwerp (@iamcesarantwerp) op

Alleen al voor de Instagramwaardige design en het prachtige servies is Cesar the place to be. Hun zuurdesembrood met spiegelei, rode biet en kappertjes is gewoonweg een aanrader. Naast een ontbijt- en lunchspot met een passie voor vegetarische, veganistische keuken is Cesar ook interieurshop waar je originele decoratiespullen, meubels en beautyproducten kan vinden. Hier met lege handen buiten wandelen, is géén optie.

Waar? Kasteelpleinstraat 26, 2000 Antwerpen

Meer eetadresjes?

Plezant op restaurant #14: boterhammen en croques bij Bokes & Co

Plezant op restaurant #1: Sensunik in Antwerpen, een Parijse bistro mét speelzolder

Plezant op restaurant #13: De eerste ijsjes van het jaar eet je bij Gaston in Brussel

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Top 3 eetadresjes in Antwerpen waar je met je vriendinnen heen wil
Sluiten