Deze baby’s van beroemdheden zagen het levenslicht in 2018

Kids

De groten der aarde hebben er dit jaar heel wat kleintjes bijgekregen. Zo werd Kris Jenner maar liefst drie keer oma en werd ook de Britse koninklijke familie uitgebreid. Deze en nog andere baby’s van beroemdheden lieten in 2018 hun eerste huiltje horen. 

1. Banks Violet Bair

Een naam is natuurlijk niet voldoende, dus noemden Hilary Duff en haar lief Matthew Koma hun in oktober geboren dochtertje Banks Violet Bair. De blondine heeft al een zoontje samen met haar ex-man Mike Comrie, en die is ongelofelijk lief voor zijn zusje.

2. Het kindje van Troian Bellisario

‘Pretty Little Liars’-actrice Troian Bellisario kon haar geluk niet op toen haar dochter het levenslicht zag. Samen met lover Patrick J. Adams, bekend van ‘Suits’, zat ze op een roze wolk. Veel laat ze alleen niet los over haar kleintje. Wanneer het meisje precies is geboren en wat haar naam is, heeft de actrice nooit verteld. Dankzij haar rol in de populaire serie weet ze natuurlijk maar al te goed hoe ze iets geheim moet houden.

3. Kulture

Cardi B zou Cardi B niet zijn als ze haar zwangerschap niet groots zou aanpakken: tijdens de Amerikaanse show ‘Saturday Night Live’ maakte ze bekend dat ze in verwachting was. De wereld was in rep en roer en fans konden niet wachten totdat de ster bevallen was. In juli was het dan zo ver en kwam dochter Kulture ter wereld. Helaas voor het kleintje zijn Cardi B en papa Offset onlangs uit elkaar gegaan, Offset had het namelijk iets te gezellig met een andere vrouw.

View this post on Instagram

My heart ❤️

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

4. Miles

In mei werd het tweede kindje van John Legend en Chrissy Teigen geboren en Miles poseerde als een pro voor zijn allereerste foto. Door de geboorte is het hoofdje van de baby een beetje vervormd. Daarom draagt hij nu regelmatig een helm om het te corrigeren, maar veel last ondervindt hij daar niet van. Het koppel had al een dochtertje: Luna.

5. De Kardashian-baby’s

De bekendste familie ter wereld is maar liefst drie baby’s rijker. Het begon allemaal met Chicago West, het kleintje van Kim en Kanye die bij een draagmoeder ter wereld kwam. Vervolgens zag Stormi Webster het levenslicht in februari, een grote verrassing want mama en selfie queen Kylie had haar hele zwangerschap geheim gehouden. Last but not least heeft ook Khloé een kleintje gekregen: dochtertje Dream werd geboren en dat kon je uitgebreid volgen in de wereldberoemde serie.

View this post on Instagram

💕 The Triplets 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

6. Santiago

Ook Eva Longoria werd in 2018 moeder. Ze kon haar geluk niet op en gaf het kleine mannetje de naam Santiago mee. Het is voor de 43-jarige brunette haar allereerste kindje, maar ze had al wel drie stiefkinderen van haar man José.

7. Kate Middleton en prince William

Met Louis verwelkomden Kate Middleton en prins William hun derde kindje. Grote broer George en zus Charlotte zorgen regelmatig voor de meest schattige taferelen, het is dus uitkijken naar de eerste fratsen van de jongste. Mocht hij nog de ambitie hebben om later op de troon te zitten moet hij wel even geduld hebben, want hij is pas de vijfde in lijn voor de Britse troonopvolging.

Lees ook: Geboren voor de spotlights: deze baby’s hebben een celebrity-lookalike

Bron: NSMBL.nl