Alice
Alice Uit 1 feb 2020

Plezant op restaurant #50: een gezonde geest in een gezond lichaam bij FLOW Café

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven we er zo eentje. Deze week: FLOW Café in Deurne, daar waar je geniet van een lekkere, gezonde brunch en afsluit met een ontspannende yoga-sessie met of zonder je kleintje. 

FLOW Café

Het sympathieke koppel Lins en Wendy kregen naast hun schattige dochtertje een aantal jaren geleden ook een tweede liefdesbaby, namelijk het yoga- en welzijnscentrum FLOW in Deurne. Hoewel dit yogacentrum een groot succes bleek, hadden ze beiden het gevoel dat er nog iets ontbrak. Ze wilden koste wat het kost een gezellige, gezonde en kindvriendelijke ontmoetingsplaats creëren te midden van het prachtige Boekenbergpark in Deurne-Zuid. En hoe breng je mensen samen? Juist, met lekker eten natuurlijk.

FLOW Café opende in december 2018 haar deuren in het impressionante kasteel van Boekenberg. In deze keuken vind je vooral gezonde, verantwoorde en uiteraard ook erg lekkere vegetarische en vegan gerechten. Ideaal voor een heerlijke brunch of lunch in het knusse interieur binnen of op het gezellige terras buiten.
plezant op restaurant
Foto: Facebook

Wat schaft de pot?

Tijdens de week wordt er zowel ontbijt als lunch geserveerd en in het weekend kan je volop genieten van een uitgebreid brunchbuffet. Denk aan lekkere chia banana pancakes, een yogibowl of een ontbijtsmoothie. Liever iets hartigs? De flatbread met pompoen, venkel en geitenkaas is heerlijk, maar ook de verschillende soorten quiche of de Ceasar salad met een twist vallen bij jong en oud in de smaak. En dit alles voor een erg schappelijke prijs.

plezant op restaurant
Foto: Facebook

Kinderparadijs

Terwijl jij op het gezellige Ibiziaanse terras vertoeft, kunnen de kleintjes zich uitleven in de speelhoek of in de grote speeltuin voor de deur. Is je kind een echt Duracel-konijntje? Dan is het misschien een idee om je samen met hem of haar in te schrijven voor de familieyoga. Tijdens deze les besteed je spelenderwijs aandacht aan elkaar en vergeet je even alle drukte. Het is natuurlijk ook een optie om zelf een van de yogasessies te volgen en je kapoen voor de kinderyoga in te schrijven.

Tip: Ga zeker ook in de zomer eens terug. Vanaf April is de ecologische zwemvijver in het park geopend en kan je na een lekkere maaltijd of een ontspannende yogasessie een verfrissende duik nemen.

plezant op restaurant
Foto: Facebook

FLOW Cafe

Gouverneur Holvoetlaan 28 voor het FLOW Café en Karel Govaertsstraat 58 voor FLOW Yoga- & Welzijnscentrum.

2100 Deurne, Antwerpen

Geopend van maandag tot zondag (dinsdag en woensdag gesloten) van 10 uur tot 17 uur.

Meer kindvriendelijke restaurants? Laat ons je gids zijn.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #50: een gezonde geest in een gezond lichaam bij FLOW Café
Sluiten