Jill
Jill Thuis 24 feb 2019

Ligt je lief altijd op jouw helft van het bed? Dan is dit de oplossing!

Tegen je lief aankruipen na een lange dag kan heerlijk zijn. Maar soms verlang je gewoon naar dat grote bed helemaal voor jou alleen, want je partner durft al eens het hele bed voor zich te claimen. Daar is nu een oplossing voor: een bed dat je lief terug rolt naar waar hij of zij hoort te liggen.

Het bed van Ford waarbij je lief op zijn of haar plekje blijft

Technologie: op de redactie snappen we er niet veel van, maar we zijn wel fan als het ons leven wat makkelijker maakt. Ford – ja, die van de auto’s – heeft dat goed begrepen. Zij ontwierpen een matras die je lief aan zijn of haar kant van het bed houdt.

Daarvoor gebruiken ze de technologie die alarm slaat wanneer je auto van rijvak verandert zonder dat je een pinker hebt opgezet. Wanneer die onzichtbare grens overschreden wordt schiet een andere technologie in actie: dankzij een transportband komt je lief weer mooi op zijn of haar eigen helft te liggen.

Dat zweterig wakker worden omdat je lief met zijn hete lichaam tegen je aan is gerold of het vrezen voor je leven omdat je maar enkele centimeters over hebt om zelf op te liggen zijn dus verleden tijd. Al stellen wij onszelf wel de vraag of dat betekent dat je ook niet meer kunt knuffelen in bed, want dat zou zonde zijn.

In de praktijk ziet dat er als volgt uit.

Promostunt van Ford?

Als je staat te popelen om stante pede naar de matrassenwinkel (of je lokale Ford-garage) te trekken om jezelf zo’n matras aan te schaffen, moeten we je teleurstellen. Naar alle waarschijnlijkheid komt de matras nooit op de markt en is het een promostunt van de autofabrikant om de functionaliteit van hun autotechnologie te tonen. Maar hé, misschien gaat iemand er ooit écht mee aan de slag?

Lees ook: Snurkende partner? Deze (prachtige) plant helpt!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Ligt je lief altijd op jouw helft van het bed? Dan is dit de oplossing!
Sluiten