Surinde
Surinde Uit 19 mei 2019

De beste adresjes om met je vriendinnen cocktails te gaan drinken

Nood aan wat tijd met je vriendinnen? Ga dan gewoon eens cocktails drinken. Maar waar moet je zijn als je de beste cocktails wil proeven? Wij hebben vijf beste adresjes voor cocktails waar jij en je vriendinnen met volle teugen kan genieten.

5 beste adresjes voor cocktails

Dogma

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dogmacocktails (@dogmacocktails) op

Dogma opende zijn deuren in 2013 met een concept speciaal ontworpen voor het Antwerpse uitgaansleven. Ze bieden je een menu met enkel de beste ingrediënten en een klantenservice dat past bij een restaurant van de hoogste kwaliteit. Dogma bedacht een eigen mix van verfijnd eten dat perfect past bij hun cocktails en een goede dosis rock ‘n’ roll.
Wijngaardstraat 5,
2000 Antwerpen

Mosquito Coast

 

beste adresjes voor cocktails

Een eigenzinnig reiscafé dat sinds 1999 uitstekende cocktails serveert. Geniet van het intercontinentaal decor, de uitgebreide reisbibliotheek en de talloze foto’s. Op de kaart staan overheerlijke cocktails en exotische tapas, een mix van wereldkeuken en Vlaamse klassiekers. Zak weg in het salon en geniet gewoon van de zalige reissfeer of zet je aan de toog met een lekker Belgisch bier.
Hoogpoort 28,
9000 Gent

Life Is Beautiful

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Life Is Beautiful-Cocktail Bar (@libcocktailbar) op

Op vlak van interieur kleurt Life Is Beautiful binnen de lijntjes. Het interieur staat op punt, met rustgevende kleuren, veel planten en een mooie backbar. Op het vlak van gastvrijheid en smaken in het glas scoort LIB het hoogst van alle Brusselse cocktailbars. De twee uitbaters Harouna en zijn vriendin Karoline zullen je altijd ontvangen alsof je de allereerste klant bent die hun zaak bezoekt. Als je dan vervolgens het menu bekijkt, vind je daar smaakcombinaties terug met een internationale flair en het kosmopolitische karakter van Brussel.
Rue Antoine Dansaert 161,
1000 Bruxelles

Bar Nine

 

beste adresjes voor cocktails

Bij Bar Nine kan je in een relax vintage kader genieten van een uitgebreid aanbod aan fingerfood van over de hele wereld terwijl je nipt aan een perfect geserveerde gin tonic, lekker glas wijn of cocktail. Tijdens het weekend krijg je nog een extra verwenning door de groovy muziek op de achtergrond dankzij de live DJs met de beste urban, lounge en dance tracks.
Oude Markt nummer 9,
3000 Leuven

El Sueño

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door El Sueño (@el_sueno_hasselt) op

Dankzij El Sueño heeft Hasselt sinds kort zijn eigen stukje Ibiza. Deze gezellige zaak op de hoek van de Fruitmarkt is zeker een bezoekje waard, al is het enkel voor hun interieur. Naast een Instawaardige inrichting heeft El Sueño een gezellig terras, waar je kan genieten van een warm avondzonnetje. En we mogen natuurlijk hun lekkere cocktails, wijntjes, gin-tonics en zelfgemaakte tapas niet vergeten. De prijzen van hun cocktails variëren tussen €8 en €10.
Fruitmarkt 24,
3500 Hasselt

Meer hotspots?

Top 3 eetadresjes in Antwerpen waar je met je vriendinnen heen wil

Plezant op restaurant #23: ‘t Fondueloft in Gent met kaas-, vlees- én chocoladefondue

Famme’s weekendtip: bij deze 10 hotspots drink je de coolste freakshakes

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
De beste adresjes om met je vriendinnen cocktails te gaan drinken
Sluiten