Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 23 feb 2019

Plezant op restaurant #14: boterhammen en croques bij Bokes & Co

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: Bokes & Co, waar brood centraal staat. 

Bokes & Co

Boe aan degene die ooit begon te roepen dat koolhydraten slecht voor je zijn, want wij kunnen niet zonder onze dagelijkse portie brood. En ook wanneer we met man en kind op restaurant zitten, durft die laatste al weleens zijn neus op te trekken en zeggen dat ‘ie liever een boke met choco wil in plaats van lasagne of spaghetti.

View this post on Instagram

Een heerlijk boke kip met guacamole ??? #boke #kip #guacamole #lunch #bokesenco #mechelen

A post shared by Bokes & Co (@bokes.en.co) on

Daar heeft Bokes & Co in Mechelen iets op gevonden, want terwijl jij en je carb cravings een boterham met kip en guacamole of brie met spek en appeltjes bestellen, steekt je koter verlekkerd zijn tanden in een krok meneer, krok juffrouw, een hamburger of … een boterham met choco.

View this post on Instagram

#bokesenco #croquebolognaise ??? #Mechelen #2800 #2800love #Malines #메헬렌 #メヘレン #梅赫伦 #벨기에 #ベルギー

A post shared by Swinnen Christian (@swinchri) on

Liever een slaatje? Denk dan aan tomaat met mozzarella, scampi met appel en currysaus of geitenkaas met spek en honing. Je kunt er ook soep of panini’s bestellen en ook ontbijten kun je er uitgebreid. Kies voor een simpele boterham of ga helemaal los met de full option (zoet, zout, eitje, spek, croissant, brood en warme drank).

View this post on Instagram

Eggs and bacon? Yes, please. #bokesenco #eggs #bacon #breakfast #delicous #food #mechelen #belgium

A post shared by Bokes & Co (@bokes.en.co) on

En je kroost? Die hoeft zich niet te vervelen bij Bokes & Co, want er zijn spelletjes, LEGO, voorleesboeken en racewagens voorhanden. Wedden dat dit een van jullie favoriete weekendadresjes wordt?

Bokes & Co

Korenmarkt 53
2800 Mechelen

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #14: boterhammen en croques bij Bokes & Co
Sluiten