Boost je libido met deze 10 simpele tips en tricks

Je seksdrive is niet altijd sky high, of dat nu komt omdat je stress op het werk hebt of simpelweg uitgeput bent na een dag op de kinderen passen. Met deze 10 simpele tips en tricks geef je je libido een flinke boost. 

Het is uiteraard niet erg om een tijdje wat minder te vrijen, maar een gezond seksleven komt met een hoop voordelen.

Plan een weekendje weg

Kruip samen op de zetel met een laptop en plan een stomend hete mini-vakantie. Jullie gaan dan misschien niet écht op vakantie (geen tijd, kinderen, verantwoordelijkheden …), maar  samen kijken en fantaseren over een plekje waar jullie alle privacy van de wereld hebben, kan al genoeg zijn om in de mood te komen. Daarnaast is het een stuk sexyer om over zo’n getaway te praten dan over jullie peuter die nog steeds niet helemaal zindelijk is.

Gedraag je als een tiener

Ga naar de film met je partner, kies een plekje helemaal achterin de zaal en kus elkaar. Denk aan hoe spannend alles vroeger was en hoe vrij en onbezorgd je je voelde. Ga op in je partner en verbied jezelf deze avond te denken aan alle verplichtingen die je hebt. Geniet gewoon nog eens zoals vroeger!

Raak je partner aan

Klinkt logisch, maar de kans is groot dat je je partner in het dagelijks leven helemaal niet zo vaak aanraakt (bedankt, sleur!). Raak je partner iedere keer dat je langs hem loopt even aan. Jullie hoeven echt niet de hele tijd te knuffelen en kussen, maar juist die kleine aanrakingen maken het verschil. Ze zorgen automatisch voor meer verlangen.

Doe alsof jullie weer net samen zijn

Probeer je te herinneren hoe je je voelde toen jullie net samen waren. Kijk naar je lief en alles wat je zo mooi aan hem vindt en probeer hem weer voor je te winnen. Zodra je hem voor lief begint te nemen, valt de seks een beetje weg. Roep die gevoelens en zenuwen van toen terug op. Het zal je libido goed doen!

Plan een sexy filmavondje

Jullie mogen uiteraard voor een tranentrekker op Netflix gaan, maar probeer eens een meer erotische film uit te kiezen. Praat over wat jullie wel en niet lekker vinden in de slaapkamer terwijl jullie samen opgewonden worden. Se-xy.

Fifty Shades

Lees een sexy stukje uit een erotisch boek voor aan je partner en ga samen voor een rollenspel. Mr. Grey will see you now…

Houd je ogen open

Open je ogen wanneer jullie samen intiem zijn. Door diep in de ogen van je lief te kijken voel je het vertrouwen dat jullie samen delen en zie je hoe hij naar je verlangt en van je geniet. Opwindend.

Zeg wat je denkt

Als je lief in de keuken groenten staat te snijden en jij vindt ‘m opeens enorm sexy, vertel het hem. Als je hem jullie kleintje ziet sussen en bijna overstroomt van liefde, vertel het hem. Door hem te zeggen hoe gelukkig je wordt van de kleine dingen, wordt jullie relatie veel intiemer.

Masseer elkaar

Steek een kaarsje aan en neem uitgebreid de tijd om elkaar een full body massage te geven. Inclusief geurige olie en wellicht een muziekje. De aanrakingen van je lief brengen je hoe dan ook in de mood.

Doe het op een andere plek

Altijd op dezelfde plek seks hebben gaat vervelen. Ruil daarom jullie slaapkamer eens in voor een andere kamer in huis zodra de kinderen van huis zijn. Spice it up!

LEES OOK: Jouw favoriete standje in bed volgens je horoscoop

Reageer op artikel:
Boost je libido met deze 10 simpele tips en tricks
Sluiten