Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 6 apr 2019

Plezant op restaurant #19: Brasserie ‘t Heuvelhof vindt heel het gezin tof

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: Brassierie ‘t Heuvelhof in Torhout.

‘t Heuvelhof

Deze brasserie heeft aan zijn deur het bordje ‘Winnaar Horeca Awards – Kindvriendelijkste Horecazaak in België’ hangen en die prijs is hen wat ons betreft van harte gegund. Het restaurant beschikt over een aparte speelkamer die recent volledig werd vernieuwd.

Denk: veel leuke kleurtjes, gigantische LEGO-blokken, een zachte vloerbedekking (lees: geen geschreeuw en gejengel wanneer je kind op zijn gezicht gaat), spelletjes en spelconsoles. En ook niet onbelangrijk: geluidsdichte muren.

heuvelhof
Foto: heuvelhof.be
heuvelhof
Foto: heuvelhof.be

Je kinderen hebben de tijd van hun leven en jij hoort er niks van. Wedden dat je die muren daarna ook in je eigen huis wilt? Je kinderen iets te snel weer aan tafel geroepen voor jullie gaan eten? Dan kunnen ze zich nog altijd bezighouden met de kleurplaten en potloden die op tafel liggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brasserie Heuvelhof (@brasserieheuvelhof) op


Spelen je kinderen liever buiten (of moeten ze dat af en toe van mama en papa)? In de zomer is er ook een groot buitenterras met springkastelen en glijbanen, onderverdeeld per leeftijdscategorie. Extra pluspunt. Hoewel het restaurant dus erg kindvriendelijk ís, ziet het er niet per se zo uit. Je kunt dus gezellig tafelen met je hubby en genieten van een lekker glas wijn.

heuvelhof
Foto: heuvelhof.be

Ook tof? In het weekend kun je er brunchen! Op zaterdag 20/4 is er een paasontbijt – daar moet je wel op voorhand voor reserveren, iets wat sowieso aan te raden is. Bovendien worden er vaak toffe activiteiten georganiseerd, zo kon je er deze winter mee aanschuiven voor een raclette-avond of meewandelen op de winterwandeling.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Brasserie Heuvelhof (@brasserieheuvelhof) op

Kortom: ‘t Heuvelhof is een brasserie waar het héle gezin graag (terug)komt.

‘t Heuvelhof

Oostendestraat 394
8820 Torhout

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

Plezant op restaurant #18: Bij Brixius in Meise vind je meer dan koffie en ijs

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #19: Brasserie ‘t Heuvelhof vindt heel het gezin tof
Sluiten