Jill
Jill Body & beauty 15 mei 2019

Nog geen schoenen voor je huwelijk? Er bestaan nu bruids-crocs

Crocs zijn misschien wel de meest seksloze schoenen op deze aardbol. Comfortabel zijn ze wel, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Toch heeft ook Crocs een aantal trouwe aanhangers en voor die mensen is er goed nieuws: er zijn nu speciale bruids-Crocs.

Eerlijk is eerlijk, als kind wilden we ze allemaal. Het liefst knalden we ze helemaal vol met glimmende steentjes, maar die hype was – gelukkig – ook snel weer voorbij. Dat het animo voor Crocs gedaald is, is ook te zien aan de verkoopcijfers. Afgelopen jaar ging Crocs namelijk bijna failliet, maar het bedrijf wist het uiteindelijk te redden.

Crocs om in te trouwen zijn een ding

Voor de liefhebber – of voor mensen die extreem onhandig op hakken lopen – zijn er nu Crocs om in te trouwen. Je moet ervan houden, want de schoenen zijn op z’n zachtst gezegd nogal excentriek. Wie denkt dat deze klompjes ontzettend 2007 zijn heeft het mis, de klompjeshype is weer terug van weggeweest.

bruids-crocs

Op Etsy is er een verkoper genaamd ‘princesspumps‘ die opgepimpte Crocs verkoopt en deze bruids-Crocs vallen ook onder haar collectie. Ze heten officieel ‘Starlight Sequin Crystal Iris Crocs Clogs Classics’ – jep, een hele mond vol. En wie deze Crocs in zijn of haar kast wil, betaalt hier flink voor. De Crocs kosten namelijk 92,56 euro.

Festival Crocs

Princesspumps was nog lang niet uitgeglitterd na het maken van de trouw-Crocs en ze bracht naast de bruidsklompjes ook een festivalvariant uit. Aan kleur en glitter in ieder geval geen gebrek, dit zijn schoenen voor de paradijsvogels onder ons.

bruids-crocs

Wel glitters, maar geen Crocs? Niet getreurd, want princesspumps knutselt ook beglitterde All Stars en Vans. #glitterbaby

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Nog geen schoenen voor je huwelijk? Er bestaan nu bruids-crocs
Sluiten