Jill
Jill Thuis 7 jun 2018

Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila

Als je eindelijk eens weet te ontsnappen naar de badkamer om een warm bad te nemen is het helemaal perfect als je nog een bruisbal hebt liggen om bij je in het water te gooien. Nu nog een glas tequila waar je bruisballen in kunt doen. Huh, wat?

Loop niet meteen naar de Lush voor een drunk edition van je favoriete bruisbal, want gewone bruisballen zijn – uiteraard – niet drinkbaar. Enne, tequila met een zeepsmaakje? Meh.

I See Your Margarita And Rise You Ours ? #nationalmargaritaday #patron

A post shared by Cody Goldstein (@muddlingmemories) on

De bruisballen waar we op doelen zijn zogenaamde cocktail fizzers, een eetbare (nu ja, drinkbare) variant van de bruisballen die je in je bad doet. Ze lossen op in water, maar dus ook in alcohol waardoor je een bruisende cocktail krijgt.

De bruisbal werd ontwikkeld door Cody Goldsteing van Muddlling Memories om je glas tequila te laten bruisen en om te toveren in een zalige cocktail. Hij bestaat in zeven verschillende smaken: passievrucht, jalapeño, lychee, chia-zaad, tomaat/tijm, selder en vlierbloesem, pruim met zeewierthee en appelsien met sherrymarmelade.

Helaas kun je zo’n drinkbare bruisbal alleen bestellen aan de toog van Norwood, een bar in New York. Een tripje naar The Big Apple, iemand?

Bron: NSMBL

Reageer op artikel:
Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila
Sluiten