Jill
Jill Uit 22 mei 2019

De bus van de Spice World is vanaf nu een écht hotel op AirBnB

Droom jij als trouwe fan van de Spice Girls nog steeds van de coole bus in de kleuren van de Britse vlag die je favoriete meidengroep in ‘Spice World’ overal naartoe voerde? Goed nieuws, want de Spice Bus is vanaf nu een slaapplek die je kunt huren via AirBnB.

 Dubbeldekker

De iconische dubbeldekker is niet alleen aan de buitenkant gedecoreerd met de Union Jack, ook aan de binnenkant kwam een flink staaltje decoratie kijken. Suzanne Godley, superfan van de Spice Girls en eigenaar van de bus, renoveerde ook het interieur naar trends van de jaren ’90.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Spice Bus (@thespicebus) on

Zo vind je op de onderste verdieping een televisie met drie cinemazeteltjes en een gezellige hoek waar je aan een tafel kunt bijpraten of je wagen aan lokale fish and chips. Alles komt uiteraard in een roze tint. Bovenaan kun je genieten in een idyllisch ruimte met bed en rustige natuurtinten. Afgewerkt met een tapijt met zebraprint, want het is en blijft de Spice Bus.

bus Spice Girls huren

Waar moet je zijn?

Op 14 en 15 juni zal de bus geparkeerd zijn in Wembley Park in Londen. Daar zijn ontelbaar veel leuke restaurantjes en cafés om je avond door te brengen, hoewel wij ons goed kunnen voorstellen dat je gewoon een hele avond ‘Wannabe’ op repeat wilt luisteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Spice Bus (@thespicebus) on

Je zult wel snel moeten zijn: je kunt vanaf vandaag meedingen naar een van de twee overnachtingen in de bus via AirBnB. Geen paniek, Godley vertelt op AirBnB al meteen dat ze de data wil uitbreiden als er veel vraag van fans is naar een nachtje in de Spice Bus.

Lees ook:

De beste outfits van de Spice Girls

5 échte kastelen die je kunt boeken via Airbnb

De leukste Airbnb’s in België om met je kinderen naartoe te trekken

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
De bus van de Spice World is vanaf nu een écht hotel op AirBnB
Sluiten