Jill
Jill Kids 17 aug 2018

Deze deugniet bestelt stiekem voor 300 euro aan speelgoed op Amazon

Online shoppen is zalig: je kunt nieuwe spullen kopen zonder dat je het huis uit moet. Ze leveren zelfs tot aan je voordeur. Ideaal, toch? Wel, niet als je kind zich zonder jouw toestemming eens laat gaan met mama’s account op Amazon.

Caitlin

De zesjarige Caitlin mocht van haar mama een Barbiepop op Amazon bestellen. Ze kozen er samen eentje uit en mama zorgde dat alle gegevens klopten. Enkele uren later vroeg dochterlief of ze even op Amazon mocht checken hoe het met haar bestelling zat. Mama stemde daarmee in, maar daar had ze beter nog even over nagedacht.

Speelgoed op Amazon

De volgende dag kwam de bezorger bij Caitlin en haar mama aan. Die stopte tot de verbazing van mama niet met uitladen na een pakje: hij ging door tot er een grote toren van dozen op hun oprit stond.

‘Hij begon doos na doos uit de auto te pakken’, vertelt Caitlin’s nicht. Toen mama eenmaal op het Amazon account keek bleek dat Caitlin drie pagina’s vol bestellingen had geplaatst. Dat kwam neer op ruim 300 euro aan speelgoed, video- en bordspellen. Caitlin wist precies wat ze deed toen ze het deed. Haar moeder was vooral verbaasd hoe een 6-jarige precies weet hoe ‘vandaag besteld, morgen in huis’ werkt.

Tweet

Dit grappige verhaal werd door het oudere nichtje van Caitlin op Twitter geplaatst: ‘Mijn badass nichtje bestelde voor ruim 300 euro aan speelgoed zonder dat mijn tante en oom het wisten. Dit is een foto van het moment waarop iedereen erachter kwam.’ Daar staat de kleine deugniet dan trots naast haar bestelling.

 

De straf

Hoewel Caitlin best trots op en tevreden met zichzelf is (kijk die grijns), mocht ze niet alles houden. Alles behalve de Barbie ging terug. Bovendien kreeg ze een heel gepaste straf: ze mag een maand lang niet op internet. Eigen schuld, dikke bult!

Reageer op artikel:
Deze deugniet bestelt stiekem voor 300 euro aan speelgoed op Amazon
Sluiten