Jill
Jill Persoonlijk 13 aug 2019

Marvel-acteur Chris Hemsworth verklapt hoe hij het ouderschap ervaart

Australisch acteur Chris Hemsworth is het meest bekend van zijn rol als Thor in de Marvel-films. Maar in het dagelijks leven is hij in de eerste plaats papa van een dochter en tweelingzoons. Hier zijn 5 quotes van Hemsworth over hoe hij het ouderschap ervaart.

Problemen

Aan eonline vertelt Hemsworth:

“Ik denk dat het je minder egoïstisch maakt, want het draait niet langer om jou. Het kan niet meer om jou draaien. Het gaat niet over iemand anders, wat verfrissend is. Het is leuk om niet voortdurend aan je eigen problemen en rommel te denken. Ik heb gewoon zoveel plezier in het ouderschap. Het is fantastisch. Ik ben wel wat kieskeuriger, denk ik, als het aankomt op wanneer en hoe ik werk, want het moet het waard zijn om me van hen weg te houden.”

View this post on Instagram

Incredible couple days camping with the family before heading overseas @australia #nothingbetter

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Gelukkige momenten

In Parade zegt de acteur:

“Vorige week zaten we in de auto en mijn kleine meisje zat samen met mij op de achterbank. Ik was heel moe, leunde naar haar toe en legde mijn hoofd op haar schoot, zonder er zelfs over na te denken. Ik wilde gewoon even neerliggen en slapen want het was een rit van 40 minuten. En zij begon mijn hoofd te strelen en zong een liedje met een tut in haar mond. Ik weet zelfs niet welk lied het was. Ik keek naar mijn vrouw die vooraan zat en ze had tranen in haar ogen.

Meestal denken we dat ouders hun kinderen beschermen. Ik denk dat zij ons beschermen. Toen ik in de auto zat met mijn hoofd op haar schoot en terwijl zij voor me zong, leek het wel alsof zij voor haar papa zorgde en dat dat haar job was. Dat was zo’n gelukzalig moment.”

View this post on Instagram

There comes a time in every relationship when only so much wisdom can be passed on, this was that moment, I had passed on so much knowledge to this vessel and her cup was full so she needed to quiet the beast for a moment and allow it to sink in. Your loss honey, but I’ll be here waiting when you need to hear my stories some more. Love u

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Bijleren

In Parade praat de acteur ook over zijn leerproces:

“Ik denk dat het ouderschap het kind in iedereen terug bovenhaalt. Dat is wat er zo prachtig aan is. Het herinnert je aan de fascinatie die je had en hoe je uren kon spenderen met iemand. Het is fantastisch.”

View this post on Instagram

It’s these moments J’adore… hope Mother’s Day tomorrow brings more special moments like this to you all @dior @diorparfums #mothersday 💜 Son estos momentos que J’adore… espero que paséis un día de la madre muy especial mañana #diadelamadreaustralia @dior @diorparfums. 📸 @cristianprieto.filmmaker

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Huisarrest

In People vertelt Hemsworth:

“Wanneer ik aan mijn kinderen denk, wil ik niet dat ze dat plezier missen. Elsa en ik praten vaak over hoe we dezelfde appreciatie en respect voor dingen bij hen kunnen inboezemen. Ik wil niet dat ze zich op wat voor manier dan ook geprivilegieerd voelen. Het feit dat we geld hebben en dat hun ouders beroemd zijn, dat ze op de een of andere manier speciaal zijn, dat maakt me bang, want wij groeiden op zonder veel geld.”

View this post on Instagram

Which one is cuter?/ cual es el mas bonito?. @chrishemsworth @kiwildlifepark @australia #kangarooisland #familytrip #solucky #melosllevabaacasa ❤️

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Vrije tijd vs. werk

In People vertelt de acteur ook over hoe het zijn job beïnvloedt:

“Er zijn momenten waarop ik gedacht heb: ‘Wow! Sommige van mijn rollen hebben geleden, omdat kinderen hebben belangrijker is voor mij.’ Er zijn zeker een paar films waar ik meer energie in had kunnen steken, maar dan bedacht ik me: ‘Nee, ik ben liever bij mijn kinderen.'”

View this post on Instagram

Day two with my surf coach, she’s like a little angel on my shoulder constantly feeding me knowledge and inspiration and occasionally heavy handed criticism that borders on abuse but I know it’s for my own good (joke) Thank you coach Indi you’re the greatest, love u🤙🤙#familysurftrip @australia

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

 

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Marvel-acteur Chris Hemsworth verklapt hoe hij het ouderschap ervaart
Sluiten