Jill
Jill Persoonlijk 16 jul 2019

Leuke dates in de zomer om nog dichter naar elkaar toe te groeien

Geeft de stralende zon je kriebels in je buik? Dan is het tijd om nog eens op date te gaan met je lief. Hier is alvast wat inspiratie voor dates in de zomer als je die muffe cinemazaal wil vermijden.

Leuke dates in de zomer

1. Wijntje, broodje, kaasje

Hebben jullie op de middag allebei een uurtje pauze? Of weten jullie zondagavond niet waarheen? Neem een knus dekentje, een fles wijn, wat brood en goede kaas mee en trek richting een park om te picknicken. Je eigen tuin volstaat uiteraard ook. Denk ook nog aan een leuke activiteit naast elkaar diep in de ogen aan te kijken, zoals bijvoorbeeld een spel als Kubb.

Tip: neem een dikke trui mee zodat jullie kunnen blijven tot er boven jullie mooie sterren te zien zijn.

2. Cócteles

Nee, dit is geen cocté-les. Het is wel het Spaans voor cocktails! Hoe krijg je die Spaanse vibe als je gewoon in België bent? Door naar het strand te trekken en daar van je strawberry mojito te slurpen.

3. Vul je maag

… en doet dat op een foodtruckfestival. Je hebt er keuze zat en dus ook genoeg om over te praten als het gesprek even niet zo vlot loopt. Durf jij voor Mexicaanse met jalapeño-pepers te gaan?

4. Water en bewegen

Heb je de vorige drie dates al op je to-dolijst afgevinkt? Dan is het hoog tijd om in beweging te schieten. Wat dachten jullie van een toffe kanotocht in de Ardennen? Of kiezen jullie toch liever voor het iets veiligere waterfietsen?

5. Twee wielen

Wat is grappiger dan een fietstocht maken met z’n tweetjes? Een fietstocht maken op een tandem. Hilarische taferelen verzekerd en als je lief per sé wil sturen, kun jij lekker achteraan genieten van de zon zonder dat je moet meetrappen. Perfect te combineren met date-idee 1 hierboven.

Ook leuk:

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Leuke dates in de zomer om nog dichter naar elkaar toe te groeien
Sluiten