Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 1 dec 2018

Plezant op restaurant #4: Croqueskes bij De Bevoorrading in Aalst

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: De Bevoorrading in Aalst, de krokbar bij uitstek. 

De Bevoorrading

De Bevoorrading vind je in Cimorné, een ontmoetingsplek in hartje Aalst. Het is een oud fabrieksgebouw waar je ook een fietsenmaker, een kapper en een plantenzaak vindt, maar de krokbar is onze favoriet. Je kroost kan er een klassiek croqueske naar binnen werken, terwijl jij ook kunt kiezen uit de creatievere croques, zoals die met geitenkaas, spek, dadels en pijnboompitten, of die met kip, parmezaan, spek en sla.

View this post on Instagram

A post shared by Astrid Olga Bodequin (@astridbodequin) on

Daarna nog honger? Ze serveren er ook heerlijke vlaai, rijstpap of een zoete plank met brood, peperkoek, speculoos, choco, confituur en vlaai: hemels. Of wat dacht je van de Flandrien-plank met een mix van zoet en zout én een eitje met flandrienkes.

View this post on Instagram

This morning I went for breakfast with my girl at @de_bevoorrading . It was delicious ???☕️ @maximebonnaerens #blogger #bloggerstyle #lifestyle #morning #morningcoffee #coffeetime #breakfast #tasty #tastyfood #instafood #food #coffee #juice #fresh #freshfood #hipster #hipstergirl #debevoorrading #plants #girlstalk #qualitytime #lovelyfriends #enjoylife

A post shared by Helen Elskens (@helenelskens_) on

Wielerpiste

Het leukste van al? In het midden van het gebouw staat een wielerpiste. Daar kun je (helaas) niet écht op fietsen, maar je kinderen kunnen er wel lopen, vanaf glijden, hun autootjes laten rollen, en helemaal onder en door kruipen. Er is zelfs een tafel in het midden van de wielerpiste, zodat je je kroost éxtra in de gaten kunt houden.

View this post on Instagram

Croqueje eten in de fietserij #debevoorrading

A post shared by Ilse Himschoot (@ilse_himschoot) on

Bovendien staat ook de menukaart volledig in het thema van wielrennen. Of wat dacht je van termen als ‘om los te rijden’, ‘in de boter trappen’ en ‘wij houden de benen stil 30′ voor sluitingstijd’. Dat noemen wij nu eens optimaal gebruik maken van de ruimte.

View this post on Instagram

Wat een leuke plek! Een mens zou spontaan beginnen koersen… ??

A post shared by Elise Descamps (@elidesc) on

Ontbijt, koffiepauze of lunch

Je kunt er in het weekend heerlijk ontbijten, stoppen voor een snelle koffie on the go met een vriendin of lunchen. De Bevoorrading werkt namelijk samen met Or Coffee, een koffiebar die ook vestigingen heeft in Brussel en Gent. Zelf zin gekregen in een croqueske?

De Bevoorrading

Cimorné
Alfred Nichelsstraat 14
9300 Aalst

Meer kindvriendelijke restaurants? Laat ons je gids zijn.

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #4: Croqueskes bij De Bevoorrading in Aalst
Sluiten