Surinde
Surinde Persoonlijk 6 mei 2019

Zet jouw kind op 24 mei ook zijn ‘Pet op tegen Kanker’?

Dit jaar blaast Kom op tegen Kanker 30 kaarsjes uit. Dit jaar werkt het tevens voor de vierde keer samen met Ketnet voor de bewustmakingsactie ‘Pet op tegen Kanker’, een campagne om geld in te zamelen om kinderen met kanker de kans te geven op een leuke vakantie.

Vierde editie ‘De Pet op tegen Kanker’

Gisteren werd de vierde editie van ‘De Pet op tegen Kanker’ afgetrapt door niemand minder dan weerman Frank Deboosere. Ketnetters kunnen ook dit jaar opnieuw een Kom op tegen Kanker-pet kopen en deze zelf versieren. Als je een petpakket koopt, steun je het vakantiekamp voor kinderen met kanker. In zo’n pakket zit een kinderpet en leuke badges zodat je kind zijn pet volledig kan personaliseren.

“De Pet op tegen Kanker is een echte kinderen-voor-kinderen-actie. Door de pet op te zetten tonen kinderen zich solidair met hun zieke leeftijdsgenootjes. Zij krijgen dankzij de opbrengst van de petpakketten de kans om hun zorgen even aan de kant te schuiven tijdens een onvergetelijk vakantiekamp”, aldus Marc Michils, algemeen directeur van Kom op tegen Kanker.

Op vrijdag 24 mei roepen Ketnet en Kom op tegen Kanker zoveel mogelijk kinderen op om met de pet op naar school te gaan, als teken van solidariteit. Daarnaast wordt Ketnet speciaal voor de gelegenheid Petnet en dopen ze deze dag ook tot Petnetdag. Net zoals elke Ketnet-campagne wordt deze ondersteund door de KetnetBand met het lied ‘Voor jou’.

Lees ook:

45 inspirerende levenslessen van een kankerpatiënte

Waarom jij met je vriendinnen moet meedoen aan de Muddy Angel Run

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Zet jouw kind op 24 mei ook zijn ‘Pet op tegen Kanker’?
Sluiten