Paulien
Paulien Uit 21 nov 2018

De trailer van Dumbo is er en wij houden het niet droog

Het is dé filmtrend van de laatste jaren: Disney-klassiekers uit onze jeugdjaren herwerken tot absolute pareltjes met echte mensen. Na ‘Tarzan’ en ‘Jungle book’, is het nu tijd voor het schattigste olifantje dat we kennen: Dumbo. 

Vlieg, Dombo

De originele film kwam maar liefst 77 jaar geleden uit. Het was de vierde Disney-film en hij duurde maar 64 minuten. Het verhaal van het arme olifantje dat zijn mama verliest en wordt uitgelachen vanwege zijn uiterlijk, zorgde toen al voor veel tranen.

Deze versie van Tim Burton zal niet anders zijn. Het liedje ‘Baby of mine’ dat ook in de originele tekenfilm gebruikt werd, is al genoeg om de grootste macho een krop in de keel te geven.

Nog even wachten

Kijk jij net als ons al reikhalzend uit naar deze film? Dan moet je nog enkele maanden geduld hebben: de film komt pas in maart 2019 in de bioscoop.

Maar ‘Dumbo’ is niet de enige live-action film waar we op wachten. Ook ‘Aladdin’ wordt herwerkt en zal eind mei in België vertoond worden. Nog niet genoeg? ‘The lion king’ krijgt een heuse remake met topacteurs als Donald Glover en Beyoncé Knowles, voor ‘Mulan’ is het nog wachten tot 2020.

Lees ook: De lugubere waarheid achter 5 van je favoriete sprookjes

Reageer op artikel:
De trailer van Dumbo is er en wij houden het niet droog
Sluiten