Janne
Janne Persoonlijk 9 aug 2018

Sexy talk: wat denken mannen tijdens seks?

Over het algemeen vliegen alle niet-sexy gedachten het raam uit wanneer je het gezellig hebt tussen de lakens. Toch dwalen gedachten al eens af. Maar wat precies denken mannen tijdens seks?

1. Hij wordt moe

Natúúrlijk strijdt hij tot het einde en hij zal het nooit toegeven, maar seks is cardio en cardio is vermoeiend. Hij wil dat jij denkt dat hij uren kan doorgaan, maar hij vindt een flinke zeven minuten stiekem meer dan oké.

2. Hij herinnert zich opeens dat hij zijn elektriciteitsrekening voor morgen moet betalen en hij wil het echt niet vergeten, maar hij wil ook zéker het moment niet verpesten

Dit hebben we allemaal weleens meegemaakt. Dat moment waarop je je iets belangrijks realiseert dat je absoluut niet mag vergeten, maar je gaat écht niet stoppen om het op een notitieblokje te schrijven.

3. Bedankt

Dit is een beetje vreemd om te zeggen tijdens de seks, maar hij dénkt het wel. ‘Bedankt’ zeg je tegen de buschauffeur, of tegen een ober in een leuk restaurant; niet tegen de persoon die je een geweldig orgasme bezorgt.

Begrijp ons niet verkeerd: het is netjes om bedankt te zeggen, maar niet bepaald sexy. Hoewel het schattig blijft dat hij er überhaupt aan denkt.

4. Hij ruikt iets vreemds en kan de geur niet meteen plaatsen

Er zijn een hoop geuren. Het kan de kamer zijn, maar ook zijn adem, zijn ballen of dat halflege flesje ijsthee dat daar al veel te lang in de zon staat te broeien. Niet het moment om je daar zorgen over te maken, maar toch.

5. Hij maakt een mentale foto van jou, zodat hij dit plaatje later als masturbatie-materiaal kan gebruiken

Het klinkt misschien een béétje creepy, maar het is waar en eigenlijk moet je het gewoon als een compliment zien.

6. Hij moet plassen

Als het heet wordt in de slaapkamer en hij realiseert zich middenin jullie liefdesspel dat hij moet plassen is het al te laat. Naar de wc gaan en proberen zijn erectie zodanig omlaag te krijgen dat hij kan plassen, kost te veel tijd. Als het eindelijk zover is, slaap jij met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid al.

Lees ook: 7 dingen die vrijwel iedere man geheim houdt voor zijn partner

Reageer op artikel:
Sexy talk: wat denken mannen tijdens seks?
Sluiten