Wij testten deze deo zonder aluminium en jij kunt er eentje winnen

Een uitgebreide sportsessie, moeten lopen voor je trein en dit ‘moet ik nu een winterjas of een zomers kleedje aan’-weer hebben één ding gemeen: je zweet je te pletter. En dus kun je maar beter investeren in een goede deo. De deodorant van Loveli wordt aangekondigd als de eerste deo zonder aluminium die écht werkt – en dat wekte onze interesse. Wij testten ‘m uit en keurden ‘m goed!

Loveli

Linda van Loveli – de oprichtster achter het merk – is een beauty lover pur sang, maar de vele chemicaliën in make-up en verzorgingsproducten was ze meer dan beu. Omdat ze er rotsvast van overtuigd is dat 100% natuurlijke producten óók lekker kunnen ruiken, er mooi kunnen uitzien en even goed (of beter!) werken, ontwikkelde ze een eigen lijn.

Et voilà … Loveli was geboren. 100% troepvrij én natuurlijk. Wij mochten de deo uittesten – de eerste deo zonder aluminium die écht werkt. In de meeste deo’s zit dat goedje wel. Omdat het om heel kleine hoeveelheden gaat, is dat volgens de meeste wetenschappers dan wel ongevaarlijk, maar er zijn wel mensen die erdoor geïrriteerd kunnen raken.

Wat vonden wij van de deo?

De deo van Loveli is gemaakt op basis van kokosolie en zuiveringszout en blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert geurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar ruikt niets. Wij testten ‘m uit enne … dit vonden we ervan.

Werkt de deo? Het allerbelangrijkste natuurlijk: werkt hij? Aka: stonken we minder dan gewoonlijk? Yes – en we hebben zelfs eens heel onsubtiel (en onsexy) aan onze oksel geroken dus wij kunnen het weten.

Ruikt ‘ie lekker? Ja! Als je er zo aan ruikt, ruikt hij ons net iets te fel, maar als je ‘m op hebt, is hij subtieler. Bovendien zouden geranium en lavendel je ook helpen ontspannen.

Prijs/kwaliteit: De kleine stick kost je 7,99 euro en je doet er zo’n zes weken mee. Voor de grote tel je 14,99 euro neer, maar die zou drie maanden moeten meegaan. Dat is aan de duurdere kant voor deo, maar je hebt effectief weinig van het goedje nodig, waardoor je er lang mee doet.

Is hij handig in gebruik? De deodorant draait de andere kant op dan je zou denken – naar links dus. Da’s even wennen, maar eens je het doorhebt, is hij erg handig in gebruik. Hij is ook écht heel klein, dus handig voor in je handtas of op reis.

Gele of witte vlekken in je kleren? Nope.

Hoe kun je ‘m winnen?

Benieuwd geworden? Je koopt de (kleine) deodorant voor 7,99 euro per stuk. Daarna kun je gewoon een nieuwe refill kopen (die eruit zien als leuke snoepjes) zodat je niet telkens een nieuwe deo moet kopen.

PS: Naast deodorant vind je in de webshop ook face and body care en diverse lippenbalsems. Of … je kunt de deo natuurlijk ook gewoon winnen.

Alles wat je daarvoor hoeft te doen is hier een selectie aartsmoeilijke vragen oplossen (zoals of je je wilt inschrijven op onze nieuwsbrief). Succes!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Wij testten deze deo zonder aluminium en jij kunt er eentje winnen
Sluiten