Body & beauty 21 dec 2018 Jill

Met een designerstuk werk je je feestoutfit helemaal af (en je krijgt van ons een kortingcode!)

Zit je krap bij kas, maar wil je niet inboeten op een geslaagde feestlook? Dan heb je twee opties: je jurk van vorig jaar verkopen of met een tweedehands designerstuk je oude kerstoufit nieuw leven inblazen. 

Je oude outfit verkopen

Net zoals jij naarstig op zoek bent naar een nieuwe tweedehands outfit zijn veel anderen dat ook. Dat betekent dat als je nu enkele spullen op tweedehandssites zet, je daar snel vanaf bent. Op The Next Closet bijvoorbeeld kun je zelf dat truitje met wijde mouwen verpatsen waar je vorig jaar gek op was, maar dit jaar niet meer zo tof vindt. Bye bye outfit, hello money!

tweedehands designerstuk

Je oude outfit pimpen

Ben je nog overtuigd van je jurk van afgelopen kerst? Dan kun je er een frisse draai aan geven door er een designeraccessoire aan toe te voegen. Met een paar zilveren glitterschoenen bijvoorbeeld tover je een simpele outfit meteen om tot een feestelijk ensemble. Altijd al gedroomd van een designerclutch? Dan is je onafgewerkte kerstoutfit het perfecte excuus om in een pareltje te investeren.

tweedehands designerstuk

Of je koopt een hele nieuwe designeroutfit, dat kan ook. Zo heb je ook meteen een ijsbreker (die nieuwe Michael Kors-jurk van je!) om een potje smalltalk op gang te trekken.

Korting op The Next Closet

Van 22 december tot en met 26 december krijg je met de kortingscode “MERRYXMAS” 10% korting op The Next Closet bij bedragen boven de €50 euro. Je kunt ‘m wel maar een keer gebruiken (ja, dat vinden wij ook spijtig) en niet combineren met andere acties.

Verwen jezelf daarom deze kerst en ga eindelijk voor die droomoutfit. Of gebruik jij de code om iemand anders blij te maken met een designerstuk?

In samenwerking met The Next Closet

Reageer op artikel:
Met een designerstuk werk je je feestoutfit helemaal af (en je krijgt van ons een kortingcode!)
Sluiten