Jill
Jill Thuis 13 jul 2018

Interieurcrush: dit designerwiegje is ideaal voor nieuwsgierige baby’s

Laten we even eerlijk zijn: of je nu een interieurgek bent of niet, je wil nu eenmaal een stijlvolle babykamer. Geen rondslingerend speelgoed voor jou (althans dat is het plan) en een kinderkamer die perfect bij jouw interieur past. Het pronkstuk van de ruimte? Het designerwiegje natuurlijk!

Deze prachtige lichte wieg van Bermbach handcrafted past goed in een dromerig, Scandinavisch interieur, maar door de stoere zwarte poten kan de wieg ook prima in een industrieel interieur geplaatst worden. Een multifunctioneel design dus!

Als je baby zijn eerste verjaardag viert kun je wel best een groter exemplaar kopen. Dit designerwiegje wordt namelijk alleen aangeraden voor baby’s tot een jaar.

designerwiegje

Designerwiegje van staal, rotan en leer

De wieg is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Stevig leer houdt het hout bij elkaar. Wij zijn vooral fan van het feit dat het zo’n transparante wieg is. Zo kun je je baby goed in de gaten houden. Die doorzichtigheid is ook vooral leuk voor nieuwsgierige baby’s die graag rond kijken.

designerwiegje

Op dit moment wordt de wieg alleen in Duitsland bezorgd, maar op de website is duidelijk dat ze internationale deliveries niet uitsluiten: je moet gewoon even contact opnemen via een formulier. Dus fingers crossed en hopelijk willen ze een uitzondering maken om deze prachtige wieg naar België te versturen!

De wieg kost €740,- en je koopt ‘m op de Duitse website Bermbach handcrafted. Je kunt kiezen voor de wieg zonder matras of mét matras.

Lees ook: Planten in de babykamer? Kies een van deze tien!

Reageer op artikel:
Interieurcrush: dit designerwiegje is ideaal voor nieuwsgierige baby’s
Sluiten