Paulien
Paulien Thuis 17 dec 2018

Wat als … je peuter een big spender is?

Als je kleine kinderen hebt kan je maar beter geen dure dingen in huis halen. Die peutertjes krijgen echt alles stuk: geklieder op de muren, een gebroken vaas, verscheurde kleren, … Maar wat dit jongetje voor mekaar kreeg, bracht wel heel veel financiële schade aan.

$1.000

Ouders Ben en Belnap uit Salt Lake City hadden een echte rotdag. De schade die hun kleintje had berokkend, was niet opgelost met een bestelling bij Ikea. De peuter had de papier-versnipperaar ontdekt en was dan maar wat spulletjes erdoor beginnen duwen. Waaronder een envelop met maar liefst 1,060 dollar.

Waar is die envelop nou toch?

De enveloppe bevatte geld dat de ouders het afgelopen jaar hadden gespaard. Het geld was bedoeld om een lening aan de moeder van Ben terug te betalen. Zij had seizoenskaarten voor de wedstrijden van het Utah footballteam gekocht voor het koppel. Ze vonden de envelop met het geld niet meteen terug dus gingen ze op zoek. Ze zochten onder dekens, in lades en zelfs in het vuilnis. Maar het geld zat dus in de versnipperaar. In duizend kleine reepjes.

Op Twitter kreeg de familie veel reacties. Enkele mensen boden zelfs aan om een Go Fund Me-campagne op te starten. De vader reageerde dat ze het verhaal hadden gedeeld om mensen te laten lachen en als iemand zich geroepen voelde om geld te doneren, ze dat konden doen bij een organisatie die migratiehulp biedt. Een mooi einde aan een jammerlijk verhaal.

Lees ook: Wat als … je niet wist dat scheetjes geluid maakten

Reageer op artikel:
Wat als … je peuter een big spender is?
Sluiten