Jill
Jill Uit 18 jan 2019

Deze Disneyfilms van 2019 moet je gezien hebben

Ben jij ook nog steeds verbaasd door de magie van Disneyfilms? Dan hebben we hier een handig overzicht van alle Disneyfilms in 2019 voor jou.

Sequels

Heel wat van je favoriete helden keren dit jaar terug naar het grote scherm. Er wordt volop gewerkt aan ‘Toy Story 4’ en ook van ‘Frozen’ komt een nieuw verhaal uit. Wij zijn vooral benieuwd of ze opnieuw een oorwurm van een lied in het verhaal over de favoriete ijskoningin van je kind hebben verwerkt. De voortdurende ‘Let it go’-singalong in je auto mag na zes jaar wel eens vernieuwd worden.

Toy Story 4 release

Superhelden

De fans van het ‘Star Wars’-universum mogen zich ook in de handen wrijven. Het is nog wachten tot december 2019, maar er komt wel degelijk een nieuwe episode aan, ‘Episode IX’ om precies te zijn.

In ‘Spider-man: Far From Home’ bezoekt Peter Parker Europa (dat werd wel eens tijd) en in ‘Captain Marvel’ staat de badass (en vrouwelijke!) Captain Marvel voor de taak om de wereld te redden.

trend babynamen: Marvel

Live-action

Disney heeft ook een stevige portie nostalgie voor je in petto in de vorm van live-action-remakes van kinderfilmklassiekers. Dankzij ‘Dumbo’ kun je het inspirerende verhaal van je favoriete olifantje opfrissen, in ‘The Lion King’ herrijst Simba. Fans van Geest kunnen hun hart ophalen in ‘Aladdin’ (waar de man in de lamp gespeeld wordt door niemand minder dan Will Smith).

teaser trailer live-action 'The Lion King'
Reageer op artikel:
Deze Disneyfilms van 2019 moet je gezien hebben
Sluiten