Rachelle
Rachelle Body & beauty 29 jan 2020

Ladder in je panty? Dit kan je er nog allemaal mee doen

Zo vervelend: je doet je nieuwe panty aan en krrrcht er zit een ladder in. En wat voor één! Gelukkig hoef je ’em niet meteen de vuilbak in te gooien. Je kan er namelijk nog veel andere dingen mee doen.

Het zal je panty jammer genoeg niet terug tot leven wekken, maar dan dient hij tenminste toch nog voor iets.

1. Iets kleins kwijt?

Je steekt je oorbel in en je laat, oeps, je slotje vallen. Je panty to the rescue: doe een stuk van je panty rond het einde van je stofzuiger en creëer een heus vangnet. Even onder de zetel en in die kleine kiertjes stofzuigen en voilà, daar is hij!

Tenzij je Kim Kardashian bent natuurlijk…

2. Vlekken verwijderen

Heb jij ook zo’n deodorant die witte vlekken achterlaat? Zo vervelend… Maar ook hier kan je panty je helpen! Wrijf gewoon eventjes over de vlek en die zal in een mum van tijd verdwijnen.

3. Byebye Swifferdoekje

Panty’s zijn heel statisch en trekken daarom zeer gemakkelijk stof aan, ideaal als stofvod dus! Bind je panty om een liniaal of een ander smal voorwerp, zo kan je meteen ook bij de kleine plekjes.

4. Make-up doekje

Het is zondag en je hebt gisteren net je laatste ontshminkingsdoekje gebruikt. Knip een stuk van je panty af en gebruik het als make-up-doekje. Ze zijn zacht maar tegelijkertijd ook ruw genoeg om make-up resten en dode huidcellen weg te halen.

5. Work-out

Ben jij iemand die liever thuis wat sport dan in de fitness? Gebruik je panty dan als ‘resistance band’. Het is heel simpel: knoop de uiteinden van je panty aan elkaar en vouw dubbel zodat je een strakke cirkel hebt. Even een motiverend muziekje opzetten en gaan!

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Ladder in je panty? Dit kan je er nog allemaal mee doen
Sluiten