Zeg vaarwel tegen je mee-eters dankzij deze DIY-neusstrip met 2 ingrediënten

Body & beauty

Die irritante zwarte puntjes in je neus, ook wel mee-eters genoemd, lijken maar niet te verdwijnen, wat je er ook aan doet. Dankzij deze handige DIY-neusstrips maak je er in een-twee-drie komaf mee.

Het magische ingrediënt voor deze DIY is gelatine, te vinden bij de bakafdeling van de supermarkt. Akkoord: misschien niet het meest smakelijke product om op je neus te smeren (alhoewel, het is maar hoe je het bekijkt), maar wél effectief.

Zorg ervoor dat je gezicht schoon is en dat je je make-up hebt verwijderd. Mix dan een beetje gelatine (in poeder – of velletjesvorm) met twee eetlepels melk. Zet dit heel kort (ongeveer 8 seconden) in de magnetron, roer het goed door en breng daarna direct aan op je gezicht met een kwast of met je vingers.

Doe dit in drie dunne laagjes. Laat het vervolgens 15 minuten drogen en trek het ‘masker’ er voorzichtig af.  Deze DIY-tip komt van beauty guru Naomi Giannopoulos, beter bekend als Vegas Nay. Ze deelde haar tip op Instagram. Hieronder zie je hoe zij te werk gaat, zodat je zeker weet dat je het goed doet.

Oh ja, we waarschuwen je al wel even: het goedje ruikt niet bijster fris, maar je moet er natuurlijk iets voor over hebben!

Lees ook: 8 beautyhacks waar babypoeder aan te pas komt