Doe mee met de nieuwe zwangerschapstrend #pregnantdad

Body & beauty

Vrouwen doen negen maand lang al het werk en moeten dan ook nog eens bevallen. En de mannen … die staan erbij en kijken ernaar. Niets dat deze pijn beter verzacht dan een beetje humor: tijd voor een grappige zwangerschapsfotoshoot.

Een zwangerschapsshoot kan je op verschillende manieren aanpakken. Het is natuurlijk mooi wanneer je in een witte zomerjurk bij het raam poseert met de zonsondergang op de achtergrond, maar je kan ook iedereen aan het lachen brengen met een gráppige fotoshoot. Met al die zwangerschapskwaaltjes en babystress heb je dat dubbel en dik verdiend.

Zwangerschapstrend: #pregnantdad

De trend die nu de ronde doet in zwangerschapsland is er één waarbij je je partner hard nodig hebt. Hij speelt zelfs de hoofdrol! Wat je verder nog moet regelen is een fotograaf, een leuke achtergrond en jouw dikke buik. Wat je dan krijgt? Tja, dat kunnen we het best tonen. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh, hello there! 👋🏻🤰🏻 ============================== Как же хочется дать кому-то поносить свой живот хотя бы на час 👹 . . . #soontobeafamilyof4 #soontobemommyagain #soontobemommyof2 #maternityphotoshootideas #maternityphotoshoot #creativephotoshoot #беременнаяфотосессия #dueinseptember #momsblog #38weeks #38weekspregnant #родывамерике #родывсша#naturalbirth#натуральныероды#38недель#38неделябеременности #nycblog#nycmom #septemberbaby #dueinseptember2018 #семейныйблог#маминблог #pregnantdad#pregnantdaddy #expectingfather #expectingdad #expectingparents #беременныйпапа #pregnancyphotoshoot

Een bericht gedeeld door Wife/Mom/FIT Alumna/Realtor (@olesyapk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#pregnantdad 😁

Een bericht gedeeld door David Castillo Garcia (@davannarya) op

 

Kan je er maar niet genoeg krijgen? Wat als… ook mannen zwangerschapsfoto’s zouden maken? 

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!