Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 31 aug 2019

Plezant op restaurant #33: Bij El Rincón in Antwerpen lusten zelfs je kinderen Mexicaans

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: El Rincón in Antwerpen, waar zelfs je kinderen Mexicaans lusten. Olé!

El Rincon

Mexicaans eten is best toegankelijk, maar toch trekt je kroost er vaak zijn neus voor op. De Mexicaanse keuken is naast gigantisch lekker (nacho’s! taco’s! fajita’s!) namelijk ook redelijk pikant. Bij El Rincón laten ze de chilipepers met alle plezier achterwege en je kinderen kunnen er kiezen uit een paar opties para niños. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Glenn Stoffels (@glenn_stoffels) op

Denk aan een enchilada met kip en groenten of rundvlees en rijst, kippenboutjes met frietjes en sla, ribbetjes of een taco niño, gevuld met rundgehakt of kip met Mexicaanse rijst. Nog een alcoholvrije cocktail erbij en la fiesta is compleet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laura Van Meel (@lauravmeel) op

Bovendien hoef je er niet bang te zijn dat je scheef bekeken wordt, want zoals het een echt Mexicaans restaurant betaamt, is er altijd wel wat gezellige bedrijvigheid te vinden in de keet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je kinderen iets te rumoerig en luid worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alexandra Ipekdjian (@marvelousfood) op

De eerste dinsdag van de maand eten kinderen tot elf jaar er trouwens gratis bij een minimum besteed bedrag van twintig euro. En jij en je lief? Jullie doen gezellig samen van te amo. En van tequila, dat ook.

El Rincón

Gelmelenstraat 129
2900 Schoten

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #33: Bij El Rincón in Antwerpen lusten zelfs je kinderen Mexicaans
Sluiten