Floor
Floor Persoonlijk 28 nov 2018

Famme EHBO* #1: Mariska zoekt buitengewone mensen zoals jij

Famme maakt plannen. Buitengewone plannen. In 2019 zal gastredactrice Mariska voor ons op zoek gaan naar mensen met buitengewone verhalen. Mensen zoals Mariska zelf dus. Maar liefst een beetje anders. Enfin, ze legt het jullie zelf wel even uit. 

Wat zijn de plannen?

“De trouwe lezers van Famme kennen mij intussen al van mijn blog. Misschien ook van mijn boek ‘Maak elk moment buitengewoon’. Welnu, in 2019 wil ik op zoek gaan naar gelijkgezinde enthousiastelingen die – net zoals ik – elk moment buitengewoon willen maken. Mensen die hun passie volgen en extra punch geven aan hun leven door een eigen buitengewoon accentje.”

Waarom in godsnaam?

“Omdat ik mensen wil inspireren om uit hun comfortzone te treden. Wist je dat je daar een enorme energieboost van krijgt?”

Neen, maar we willen het gerust eens proberen.

“Geloof mij, het werkt. Het is echt de moeite waard! Voor mijn boeklaunch nodigde ik 150 dames uit voor een mystery night. Zonder te weten wat hen te wachten stond, tekende ze in voor een buitengewone boost. Die avond daagde ik hen een voor een uit om met mij een challenge aan te gaan: de haka-dans. Stel je voor, 150 dames die het beest in zichzelf naar boven laten komen. Heerlijk.”

Zoals die Nieuw-Zeelandse mannen, die rare gezichten trekken en heel luid schreeuwen?

“Precies. Heel bevrijdend, hoor.”

Mariska-EHBO-buitengewoon-anders-Famme

Hoe kunnen wij ons leven buitengewoon anders maken?

“Zoek je passie en investeer daarin. Het slorpt wat tijd op maar het geeft gegarandeerd tonnen energie omdat je doet wat je graag doet. Of maak van de gewone momenten iets buitengewoon door andere accenten te leggen. Weg van het gewone, weg van het saaie. Doe eens iets anders. Kies voor een challenge. Hoe groot of hoe klein ook.  De enige vereiste: jezelf ervoor openstellen en de rest komt vanzelf.”

Mooi. Wie zoek je precies voor deze interviewreeks?

“Ik ben op zoek naar mensen die hun passie gevonden hebben. Die er een buitengewone hobby op na houden. Die buitengewoon ondernemen. Kortom, mensen die hun leven een buitengewone draai geven en hun verhaal aan Famme en Buitengewoonanders willen vertellen. Laten we elkaar inspireren.”

Wist je dat je van uit je comfortzone treden een enorme energieboost krijgt?

Ben jij buitengewoon anders? Laat het ons weten!

Herken jij jezelf in de omschrijving van Mariska? Geef ons snel een seintje op [email protected] en wie weet sta jij binnenkort met jouw verhaal op Famme te blinken. #shinebrightlikeadiamond

Reageer op artikel:
Famme EHBO* #1: Mariska zoekt buitengewone mensen zoals jij
Sluiten