Jill
Jill Persoonlijk 20 nov 2019

Ben jij een mama of een papa met een verhaal? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een mama of een papa met een verhaal? Dan zoeken wij jou!

Famme.be wil een platform zijn waar het ouderschap wordt voorgesteld zoals het echt is: van wanhoopsmomenten tot momenten waarop je met tranen in de ogen staat van trots. Soms is het nu eenmaal leuk om eraan herinnerd te worden dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

Als je om 4 uur ’s nachts even naar het toilet loopt en naar je überschattige, slapende kleuter kijkt, is het normaal dat je hart lijkt te ontploffen. Het is normaal dat je je partner af en toe achter het behang wil kleven (en dat je hem of haar twee seconden daarna juist goed wil vastpakken). Het is normaal dat je nog steeds die laatste modetrend wil uitproberen om er dan achter te komen dat je er eigenlijk uitziet als je eigen moeder of vader die hip probeert te zijn. Het is normaal om niet ‘mee’ te zijn met de jeugd als het aankomt op YouTube, speelgoed en tv-programma’s. Op al die momenten doet het deugd om te weten dat je er niet alleen voor staat. 

Ben je mama of papa van een kind tussen de 2 en 16 jaar? Heb je daarenboven een vlotte pen, durf je relativerend naar jezelf kijken en wil je graag een bekommernis of ander verhaal van je afschrijven voor Famme.be? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Zo word jij misschien onze nieuwe gastblogger of wie weet, zelfs columnist. We horen graag wat jouw idee voor een blogpost of column is. 

Tot gauw!

Reageer op artikel:
Ben jij een mama of een papa met een verhaal? Dan zoeken wij jou!
Sluiten