Floor
Floor Uit 19 nov 2019

Famme-vacature: word jij onze nieuwe redactiestagiair?

Ben jij een echte internet-junkie die ook nog eens gek is op schrijven? Wil jij interviewen, het web afstruinen naar de leukste virals én kwalitatieve stukken schrijven over lifestyle, parenting en psychologie? Zoek niet verder, want op de redactie van Famme.be is een stageplaats beschikbaar.

Wat doet een redactiestagiair bij Famme zoal?

Als redactiestagiair ondersteun je het waanzinnig sympathieke redactieteam van Famme. Je verzint nieuwe ideeën voor rubrieken, schrijft dagelijks artikelen voor de website, ondersteunt de redactie bij (commerciële) campagnes, denkt mee tijdens brainstormsessies en toont initiatief.

Onze ideale redactiestagiair voldoet aan deze omschrijving

  • Je bent bezig (geweest) met een studie die focust op communicatie, journalistiek of media.
  • Je bent een taalwonder met een bloedhekel aan dt-fouten en kromme zinnen.
  • Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt nu al ideeën voor rubrieken.
  • Je kent blindelings je weg op sociale media
  • Je hebt affiniteit met Famme-onderwerpen (beauty, mode, kinderen, opvoeden, psychologie)

Wat bieden wij jou?

Een geweldige stageplek bij de online uitgeverij Wayne Parker Kent Belgium, onderdeel van Mediahuis en pionier op het vlak van digital publishing. Famme bestaat uit een gezellig, jong team en niet te vergeten: onze redactie zit in hartje Antwerpen. Je mag tijdens je stage vooral heel veel schrijven, zelf bedenken en uitvoeren. Als redactiestagiair van Famme schrijf je over allerlei onderwerpen die maandelijks door tienduizenden vrouwen gelezen worden.

Ben jij de leuke, creatieve, zelfstandige journalist in spe die wij zoeken? Solliciteer dan via onze vacaturepagina en overtuig ons van jouw kwaliteiten. Misschien tot snel?

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Famme-vacature: word jij onze nieuwe redactiestagiair?
Sluiten