Jill
Jill Persoonlijk 7 mrt 2018

Famme’s mama van de week #1: Kristen Bell

Kristen Bell is een Amerikaanse actrice die bekend werd door haar hoofdrol in de tv-serie ‘Veronica Mars’. Maar ze is zoveel meer dan dat: ze is een onzelfzuchtige moeder die met zichzelf kan lachen en opkomt voor gelijkheid. Daarom is ze Famme’s mama van de week.

Kristen Bell wie?

Kristen Bell trouwde in 2013 met collega-acteur Dax Shepard. Samen hebben ze twee dochters, Lincoln (4) en Delta (3).

Ze verdiende haar pluimen in Hollywood met haar rol van Veronica Mars. Nu combineert ze de opvoeding van haar dochters met haar acteercarrière. Waag je zeker eens aan haar recente film ‘Bad Moms’.

Weetje voor papa: Bell sprak de stem in van Lucy Stillman in de ‘Assassin’s Creed’ videogames.

Weetje voor mama: Bell is eveneens de stem achter Anna uit ‘Frozen’.

Kristen Bell is Famme’s vrouw van de week, omdat …

… ze niet alleen een goede thuis voor haar eigen kinderen voorziet, maar zich ook inzet voor het geluk van anderen. Dat allemaal bovenop haar drukke professionele- en gezinsleven.

Zo is ze een van de gezichten van Baby2Baby. Deze non-profit organisatie zet zich in om arme kinderen vanaf hun geboorte tot hun twaalf jaar te steunen. Denk daarbij aan pampers, kleding en alle andere basisbehoeften.

Do NOT let the frail frame fool you. Clara has the grip of Jean-claude Van Damme. #besthurricaneever #atriaseniorliving

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Maar het stopt niet bij kinderen. Tijdens orkaan Irma die in 2017 over Florida raasde, stelde ze haar hotel open om een paar duizend bejaarden op te vangen.

Oké, hen weigeren zou onmenselijk zijn. Maar zij zette echt alles op alles om haar gasten te entertainen. Zo organiseerde ze bijvoorbeeld een heuse bingo.

This is a picture of both the floor of my house and the interior of my brain. #momlife

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Ten slotte is ze ook gewoonweg een moeder die met haar beide voeten op de grond staat. Soms gaat het goed, dan weer minder. Op Instagram verbergt ze haar momfails niet en deelt ze zelfs af en toe handige tips om je kind op te voeden.

"hands on the circle!" The phrase we say as we jump out of the car. "Hands on the circle" (the circle is the gas cap)was invented by my brilliant sister in law, and has thus far kept all kiddos safe from any oncoming traffic while I unload the trunk. #momlife #momhacks #mom

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Wat dachten jullie van deze? Zodra je kinderen en jij de auto uit moeten, zeg je: ‘handen op het rondje’. Met het rondje bedoel je dan het klepje van je benzinetank. Zo staan je kinderen veilig terwijl jij de auto uitlaadt. Check natuurlijk wel even of je benzinetank langs de kant van de stoep staat.

Wat Famme Kristen Bell toewenst …

… een grote meloen en een nieuw rekje.

Reageer op artikel:
Famme’s mama van de week #1: Kristen Bell
Sluiten