Janne
Janne Horoscoop 9 mei 2018

Hot! Jouw favoriete standje in bed volgens je horoscoop

Ook al ben je misschien geen diehardfan als het over astrologie gaat, je horoscoop brengt je soms tot verrassende (lees: grappige) inzichten. Zeker op het gebied van liefde kunnen we soms wel wat extra info gebruiken, toch? Dít vertelt je horoscoop je over jouw favoriete standje in bed.

Volgens je sterrenbeeld geniet jij intens van de volgende standjes. Ken je ze nog niet? Dan weet je wat je te doen staat!

Stier

De Stier is sensueel en houdt ervan écht close te zijn met zijn of haar partner. Je bent niet vies van kaarsjes en een muziekje op de achtergrond en wilt het liefst zo sensueel mogelijk aangeraakt worden.

Je bent niet per se gek op gekke standjes (haha) en houdt het liever traditioneel. Je kiest voor standjes waarin jullie echt intiem zijn en vertrouwt in the heat of the moment volledig op je intuïtie.

Als je een standje vindt waar je van houdt, zul je niet snel voor iets anders gaan. Je bent een liefhebber van de missionarishouding en lepeltje-lepeltje.

Tweeling

Als Tweeling ben jij behoorlijk avontuurlijk. Je flirt erop los, zit vol passie en vindt het niet erg dat je je bed deelt met iemand die niet per se je soulmate is. Je varieert graag tussen de lakens, omdat je je anders vrij snel verveelt.

Toch houd je er niet van om je compleet te geven en is een snel en makkelijk standje zoals doggy style je favoriet. Tip: probeer het eens staand!

Kreeft

Als Kreeft leer je je bedpartner het liefst eerst écht goed kennen. Jij bent niet het type voor een onenightstand, omdat je veel waarde hecht aan emotionele intimiteit. Maar, als je eenmaal bent gesetteld, sta je open voor zowat alles.

Je wilt je partner op fysiek gebied zoveel mogelijk pleasen. Als Kreeft heb jij dan ook een partner nodig die net zo’n zin heeft om nieuwe dingen te proberen als jijzelf, want alleen dan kom je aan je trekken.

Jouw favoriete standje in bed? Wanneer jij je perfecte match vindt, zul jij alles proberen, inclusief de beruchte kruiwagen.

Leeuw

Als Leeuw ben jij erg ondernemend in de slaapkamer; je probeert voortdurend nieuwe standjes en laat je partner zien hoe sensueel en energiek jij bent. Je hecht veel waarde aan de sfeer en houdt van (heel) lang voorspel.

Daarnaast vind je het opwindend om jezelf én je partner te zien terwijl jullie seks hebben. Standje om te proberen? Staand voor de spiegel in de badkamer! Jullie maken oogcontact en zien elkaars hele lichaam. Se-xy.

Maagd

Is je sterrenbeeld maagd? Dan houd je van efficiëntie en precisie. Jij bent straight to the point en vindt het sexy om nieuwe dingen te proberen, maar het liefst niets té ingewikkeld.

Moeilijke standjes wil je ‘oefenen’ tot ze goed gaan en dat vind je partner helemáál niet erg. Probeer het eens staand te doen, met jullie gezicht naar elkaar toe. Als het niet helemaal soepel gaat, probeer dan andere variaties: zet je voet op de tafel, bijvoorbeeld! Dit standje vergt wat oefening, maar dat is het zeker waard.

Weegschaal

Als Weegschaal ben jij altijd op zoek naar balans. Je wil je partner alles geven, maar verwacht wel hetzelfde terug. Ruig voorspel is voor jou een enorme turn off; je houdt ervan om zacht te strelen en gestreeld te worden en je wilt niets liever dan samen – evenveel – genieten. Een standje als 69 is je favoriet, omdat jullie zo echt samen bezig zijn.

Schorpioen

Als gepassioneerde en assertieve Schorpioen ben je een geweldige leider – zowel op de werkvloer als in de slaapkamer. Als Schorpioen vind jij het lastig om je emoties te uiten, maar in de slaapkamer lukt dit je wel. Je houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben en vindt het heerlijk wanneer je een echte connectie voelt.

Het perfecte standje voor jou? De zogenaamde ‘amazone strijder’. Je partner ligt op zijn rug met zijn knieën opgetrokken. Jij gaat op hem zitten, zodat zijn benen om jouw heupen heen klemmen. Dit standje geeft je controle als het gaat om snelheid en ritme en dat vindt je partner héél sexy.

Boogschutter

Jij houdt van speels voorspel. Je bent spontaan en altijd in voor iets nieuws – of het nu gaat om een wilde locatie of een apart standje. Wij hebben er nog een voor je: als je partner op zijn rug ligt ga jij in een bruggetje bovenop hem liggen. Als je lenig bent, leun dan naar achter tot je hoofd ongeveer tussen zijn enkels zit. Laat je lief jouw heupen vasthouden wanneer hij beweegt. Oelala!

Steenbok

Als Steenbok-lover ga je het liefst de hele nacht door. Het kost je misschien even om je echt comfortabel te voelen bij je partner, maar wanneer het zover is ben je geduldig en sensueel. Je houdt van langzame seks vol passie en hebt jezelf goed onder controle.

Omdat je zo geduldig bent, vind je het heerlijk om samen met je partner standjes uit te proberen. Jullie nemen ruim de tijd om te experimenteren. Toch blijft cowgirl een topper voor jou, omdat jij dan alles bepaalt en je kunt zien hoe je partner geniet.

Waterman

Als Waterman ben je behoorlijk visueel ingesteld, ook in de slaapkamer. Maar je wordt ook opgewonden van diepe gesprekken met emotionele mensen en houdt ervan om je partner aan te kijken tijdens de daad. Want als Waterman geniet je als je je partner ziet genieten  en vind je het heel opwindend als hij naar jou kijkt.

Je wilt je verbonden voelen met je partner en bent geen fan van oppervlakkigheid. Dat je houdt van oogcontact betekent niet dat je alleen maar uit de voeten kunt met missionaris, integendeel. Speeltjes tussen de lakens vind jij heel spannend.

Vis

Als Vis ben jij enorm romantisch. Je vindt het heerlijk om je partner te verwennen in de slaapkamer en bent nogal een pleaser. Lepeltje-lepeltje is jouw favoriete standje, omdat-ie zo intiem is.

Ook de kikker-positie is een goeie voor jou: je partner ligt op zijn rug en jij klimt op hem met je benen zo ver mogelijk uit elkaar gespreid. Steun met je handen op zijn borst en beweeg op en neer. Tijdens dit standje heb jij de leiding en kun je zien hoe je partner van je geniet.

Ram

Als Ram hou jij van een uitdaging. Je bent waarschijnlijk een beetje (of heel erg) dominant in bed en focust je veelal op je eigen genot. Je vindt het heerlijk om bovenop te zitten en het tempo en de diepte te bepalen.

Daarnaast ben je niet vies van een gekke locatie of een vreemd tijdstip. You’re in. Jouw perfecte standje? Probeer de reverse cowgirl terwijl je partner op zijn rug ligt en kijk af en toe sexy achterom. Je maakt je partner helemaal gek.

Reageer op artikel:
Hot! Jouw favoriete standje in bed volgens je horoscoop
Sluiten