Uit 26 dec 2018 Jill

Move over LEGO: er komt nu ook een film van Playmobil

Er zijn twee type mensen in de wereld: zij die met LEGO spelen en zij die Playmobil verkiezen. Voor de laatsten is er goed nieuws: in 2019 wordt een film van Playmobil uitgebracht.

‘The Lego Movie’

In 2014 kwam ‘The Lego Movie’ uit en dat bracht de speelgoedketen niet alleen een aardige duit op. Het zette de blokjes weer op de kaart als hét tijdloze speelgoed voor kinderen.

In navolging van dat succes kwam ook ‘Trolls’ met een eigen film (je weet wel, die met ‘Can’t stop this feeling’ van Justin Timberlake als soundtrack). En nu worden ook de trouwe fans van Playmobil verwend met een film.

Film van Playmobil

In de film van Playmobil worden broer Charlie en zus Maria naar de wereld van Playmobil getransporteerd. Maar daar raken ze elkaar kwijt waardoor Maria aan een queeste begint om haar broer terug te vinden. Daarbij krijgt ze hulp van een heleboel personages.

‘Playmobil: The Movie’ kan alvast op enkele steracteurs rekenen om de stemmen van de hoofdpersonages te vertolken. Daniel Radcliffe neemt geheim agent Rex Dasher voor zijn rekening, Jim Gaffigan wordt food-truck-chauffeur en Meghan Trainor zal de stem van de goede fee inspreken.

Wij zijn vooral benieuwd naar de concurrentie met die andere film over levend speelgoed: Toy Story 4, die ook volgende zomer zal uitkomen. Naar welke kijk jij het meest uit?

Reageer op artikel:
Move over LEGO: er komt nu ook een film van Playmobil
Sluiten