Jill
Jill Kids 24 mrt 2018

Deze filmpjes van lachende baby’s maken je dag goed

Niets is beter om je dag op te vrolijken dan een stel lachende baby’s. Of vind jij het juist een beetje eng? Hier zijn vijf filmpjes van baby’s die lachen om de meest doodgewone dingen.

1. Buzz en de blaasbloem

Toegegeven: wij zijn gek op bloemen. En niets is leuker dan alle zachte zaadjes van een blaasbloem in een keer weg te blazen. Maar zo hard als Buzz moet lachen in onderstaand filmpje, dat is next level.

2. Papier scheuren

Telkens wanneer kinderen iets nieuws ontdekken, is het prachtig om te zien hoe banale dingen plots verwonderlijk worden. Wat dacht je van een papier dat scheurt? Hi-la-risch volgens onderstaand lieverdje.

3. Zonnebloempitten spuwen

Heb jij ooit al zonnebloempitten uitgespuwd in het bijzijn van je kleintje? Misschien toch een proberen, want volgens deze baby is om te gieren.

4. Wat een lekkere tut

Een voorwerp dat je baby van binnen en vanbuiten kent? Dat moet zijn tut wel zijn. Tot je er plots geluiden mee maakt, waarvan hij nooit had gedacht dat ze mogelijk waren.

5. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand …

Niet alleen volwassenen doen je kind over de grond rollen van het lachen. Zelf kan-ie er ook wat van. Wat een knap kereltje zit daar in de spiegel?

Lees ook: 20 grappige foto’s van hilarische kinderen

Reageer op artikel:
Deze filmpjes van lachende baby’s maken je dag goed
Sluiten