Uit 14 sep 2018 Jill

Films najaar 2018: ‘A Simple Favor’

In het najaar van 2018 komen er weer heel wat films uit. Wij blikken de komende weken graag vooruit op enkele waar we zelf naar uitkijken. Deze week: ‘A Simple Favor’.

De verdwijning van Emily

De hoofdreden waarom wij zo uitkijken naar ‘A Simple Favor’? Wij willen eindelijk antwoord op de vraag in de trailer: wat is er met Emily gebeurd?

De film volgt Stephanie, een mama en vlogster, die aan de schoolpoort mama Emily leert kennen. Dat die laatste ietwat mysterieus is moet zowat het understatement van het jaar zijn. Ze wil niet dat er foto’s van haar genomen worden en onverwachts belt ze Emily op om een kleine gunst te vragen.

Wat die gunst precies is verklapt de trailer niet, maar kort daarna verdwijnt Emily. Dus zet Stephanie een zoektocht op poten om uit te maken wat er met haar gebeurt is, terwijl ze Emily’s gezin alsmaar beter leert kennen. Wij willen antwoorden, dus hopelijk zoekt Stephanie goed.

Cast van ‘A Simple Favor’

De ietwat klunzige, maar o zo nieuwsgierige Stephanie wordt gespeeld door je favoriete ‘Pitch Perfect’-actrice Anna Kendrick. Zij is met haar natuurlijke onhandigheid ideaal om die rol op zich te nemen. Mystery lady van dienst is niemand minder dan Blake Lively. Plan die ‘Gossip Girl’-marathon al maar in, want zodra je van deze film terug komt zul je die tv-reeks nog eens willen opfrissen.

Je kunt ‘A Simple Favor’ vanaf 25 september in de bioscoop kijken.

Lees ook: Films najaar 2018: ‘Beautiful Boy’

Reageer op artikel:
Films najaar 2018: ‘A Simple Favor’
Sluiten