Films voorjaar 2019: De volledige trailer van Aladdin is gereleased

Uit

Van ‘Belle en het Beest’ tot ‘Jungle Book’ en ‘Dumbo’: Disney maakt steeds meer liveactionversies van de populaire animatiefilms. Eind mei verschijnt de nieuwe Disneyfilm ‘Aladdin’ op het witte doek. 

Vroeger zaten we urenlang aan de tv gekluisterd. Disneyfilms waren zowaar ons leven en nu zetten we met veel plezier die klassiekers op voor onze kinderen. Het duurde even voor we onze favoriete animatiefilms hadden teruggespoeld, maar elke film was het wachten méér dan waard. Tegenwoordig is het een kwestie van één druk op de knop en ook het beeld is niet te vergelijken met de tekeningen van vroeger.

De liveaction-remake van ‘Aladdin’

Je herinnert je uiteraard ‘Aladdin’ nog. De film gaat over een arme straatjongen die op slag verliefd wordt op de bloedmooie prinses Jasmine. Om haar liefde te winnen, beleeft hij het ene avontuur na het andere. De Disneyfilm was in 1992 al enorm populair, maar met Will Smith als geest belooft de nieuwe versie ook een succes te worden.

De verwachtingen voor deze Disneyfilm liggen dus hoog. We moeten helaas nog eventjes geduld hebben, want de film is pas eind mei in de bioscoop te zien. Maar de zopas gereleasete eerste trailer brengt je alvast naar de wereld van duizend-en-één-nacht.

Lees ook:  Deze Disneyfilms van 2019 moet je gezien hebben

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!