Lesley Dewilde
Lesley Dewilde Uit 4 mei 2019

Plezant op restaurant #23: ‘t Fondueloft in Gent met kaas-, vlees- én chocoladefondue

Gaan eten met de kinderen én tegelijk wat qualitytime met je lief spenderen lijkt soms onmogelijk. Gelukkig zijn er genoeg restaurants waar zowel jij als je kroost uren willen doorbrengen. Elke week geven je er zo eentje. Deze week: ‘t Fondueloft in Gent, waar jij en je kinderen kiezen (of niet) tussen kaas-, vlees- én chocoladefondue.

‘t Fondueloft

Deze gezellige plek vind je in hartje Gent. Het restaurant bevindt zich in een oude sigarenfabriek en er is dan ook plaats genoeg voor je koters om zich te amuseren. Achterin vinden ze een speelhoek vol kussens en er is ook voldoende speelmateriaal aanwezig.

fondueloft kindvriendelijke restaurants

Bovendien lusten zelfs de moeilijkste eters kaas- of vleesfondue en wie nog plaats heeft, smult nog van een chocoladefondue als dessert – hoewel dat moeilijk wordt, want de fondue is à volonté. Vleesliefhebbers gaan voor een vleesfondue van lam, rund, eend kalkoen of varken, kaasadepten kiezen tussen een gewone kaasfondue of een paprika-kaasfondue.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gentelmen Reviews (@gentelmen_reviews) op

Eet je liever vis? Bij ‘t Fondueloft vind je ook verschillende visformules. Verder kun je er ook vegetarische en zelfs veganistische fondue krijgen én grillen in plaats van fonduen. Bij de chocoladefondue ten slotte krijg je vers seizoensfruit, cake en ijs geserveerd en alleen al daarom willen wij nu meteen reserveren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jente Michiels (@jentemieke) op

‘t Fondueloft

Baudelostraat 29
9000 Gent

Meer hotspots? Laat ons je gids zijn.

Plezant op restaurant #21: De Melkerij biedt je wereldkeuken, Vlaamse klassiekers en … een speeltuin

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Plezant op restaurant #23: ‘t Fondueloft in Gent met kaas-, vlees- én chocoladefondue
Sluiten