Jill
Jill Persoonlijk 15 apr 2018

10 gênante momenten die iedereen herkent – deel 2

Omdat je alle gênante momenten niet op twee handen kan tellen, lijstte Famme er nog eens tien op.

10 gênante momenten

[STAP stap=”1″]

Een grap maken die niemand snapt

Hoe ouder je wordt, hoe slechter je moppen vaak worden. Gewoon niet meer doen. Of je zegt er snel achteraan: ‘Deze vertelde mijn dochtertje laatst, zó schattig!’

[STAP stap=”2″]

Te dronken worden op een date

Een glaasje wijn (of twee of drie) helpt je ontspannen en kan ook je seksleven flink vergemakkelijken. Maar niks zo oncharmant als een dronken vrouw die roept dat ze totáál niet dronken is. Nee man, hoe kom je erbij? Ik, een moeder die alles op orde heeft, kan me heus wel in bedwang houden.

[STAP stap=”3″]

En toen scheurde je uit je rok

Iedereen wurmt zich wel eens in een te strakke rok of broek. Dus loop je al te gillen bij elk geluidje dat ook maar in de verste verte lijkt op een scheur. En nee, die rok scheurde niet, omdat je eindelijk het resultaat van die squats begint te zien.

[STAP stap=”4″]

Tijdens een date iets zeggen wat je echt alleen via social media kon weten (#stalker)

Hij heeft z’n verhaal nog niet afgemaakt, maar jij kan zijn zinnen al afmaken en weet precies wie tante Ria (‘met die rode haren toch?’) en nonkel Louis (‘met die bierbuik’) zijn. En dat hij absoluut op blonde vrouwen valt. Voor al die informatie heb je je beste vriend Facebook.

[STAP stap=”5″]

Ongewenste stiltes

Het is heel simpel: ze zijn zo ongemakkelijk als je ze zelf maakt. Dus verman je. Wil je het gesprek op gang houden? Smalltalk is nog altijd een oplossing. En oefening baart kunst.

[STAP stap=”6″]

Je maag rommelt

Zelfs jij wist niet dat je lichaam zulke rare en ongemakkelijke geluiden kon produceren. En dit valt des te meer op tijdens de yogales of wanneer jullie gewoon lekker in bed liggen.

[STAP stap=”7″]

Ben je nu écht je beha vergeten aan te doen?

Het moment dat je erachter komt dat je vanochtend in alle haast vergeten bent om je beha aan te doen. Geen probleem als je twintig bent, maar op je 35e en wat kinderen later toch niet ideaal. En dus heb je het gevoel dat iedereen, echt de hele wereld, al de hele dag naar je borsten staart.

[STAP stap=”8″]

Je geniet stiekem van alle Frozen-muzieknummers

En je dochter doodleuk de schuld blijven geven dat zij steeds per se wil dat jij die nummers op zet. Leuk geprobeerd, moeders. Je Spotify-playlist is openbaar en iedereen kan zien wat je afspeelt. Ook als dat Justin Bieber is.

[STAP stap=”9″]

Je rok in je panty na een wc-bezoek

Een klassieker. Die ene keer dat je niet volledig checkt of alles goed zit, heb je prijs: je rok zit nog in je panty waardoor je onderbroek achteraan zichtbaar is.

Worstcasescenario? Je loopt een halve dag zo rond tot iemand je erop durft wijzen.

[STAP stap=”10″]

‘Kost jij 14,96?’

Je heb een nieuw kleedje besteld en kan niet wachten het aan te trekken. Eindelijk komt je pakketje aan, je past het en wauw: per-fect. Snel leg je het klaar om er de volgende dag mee te paraderen op je werk. Inclusief prijskaartje dat je er vergeet af te knippen. Oeps …

Lees ook het eerste deel van 10 gênante momenten die iedereen herkent

Reageer op artikel:
10 gênante momenten die iedereen herkent – deel 2
Sluiten