Jill
Jill Culinair 19 nov 2019

Netflix & Chili: 5 lekkere gerechten voor een avondje bingewatchen

Als je eindelijk nog eens een avondje rustig in je eentje of met twee gaat Netflixen, maak je er beter meteen een feestje van. Deze gerechten maak je in een-twee-drie en zijn dus ideaal voor een avondje zetelhangen. 

Deze Mexicaanse gehaktschotel met guacamole en crème fraîche maak je in uno, dos, tres

Zeg guacamole en wij zijn mee. Zeg daarbij ook nog eens dat deze Mexicaanse gehaktschotel niet alleen geweldig lekker is, maar ook in no time op tafel staat en we zijn helemaal in de wolken. Nu alleen nog een margarita en wij zijn de gelukkigste chica’s ter wereld. Het volledige recept vind je hier.

Pigs in a blanket

Onze excuses als je nu aan een schattig varkentje in een dekentje dacht, want het gaat om worstenbroodjes in een heerlijk pizzadeeg. Maak er zeker genoeg want ze zijn in een mum van tijd op. Het volledige recept vind je hier.

Pizza-kaashotdogs

Je kleuter is er vast dol op, maar wij stiekem ook. Het is de ideale snack voor wie niet kan kiezen: het beste van twee werelden. Het volledige recept vind je hier.

Maak een goddelijke brownie

Heb je ontzettend veel zin in een brownie? Wij hebben een recept waar je meteen ook lekkere gezouten karamel in kunt verwerken. Met wat chance maken je kinderen ‘m voor jou, want hij is helemaal niet moeilijk.

Goddelijke brownies met gezouten karamel

Gehaktballetjes met zoetzure tomatensaus

Deze gehaktballetjes maken wij standaard als er mensen op bezoek komen omdat ze steeds in de smaak vallen. Maar voor een avondje bankhangen zijn ze even geschikt! Het volledige recept vind je hier.

gehaktballetjes zoetzure tomatensaus

 

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Netflix & Chili: 5 lekkere gerechten voor een avondje bingewatchen
Sluiten