Jill
Jill Thuis 24 okt 2018

Deze giraffenboekenkast is ideaal voor kinderen die gek zijn op dieren

Je wilt dat de kinderkamer op en top in orde is, zodat je kind zich er goed thuis voelt. Met deze giraffenboekenkast verandert dat kamertje in een kleine safari voor je lieverd – terwijl jij er mooi wat opbergplaats voor het kleinste speelgoed bij hebt.

Giraffenboekenkast

De boekenkast komt in een opvallende gele kleur en ziet er, niet zo verrassend, als een echte giraf uit. De vlekjes zijn ze wel vergeten, maar als je ziet hoe functioneel deze kast is, vind je dat vast niet erg.

De giraffenboekenkast is een stuk groter dan ze op foto’s lijkt: hij is wel 166 cm hoog. Even groot als een volwassen persoon dus. Met wat planten, potjes en boeken in de kast, hoeft de gele giraffenboekenkast helemaal niet kinderachtig te zijn. Misschien plaats jij ‘m wel gewoon in jouw living als pièce de conversation?

giraffenboekenkast

Design van Royce Nelson

Het interieurmerk Crate & Barrel ontwierp een speciale kinderlijn in samenwerking met meubelontwerper Royce Nelson. Hij maakte de kast van kwalitatief en sterk hout, zodat ze tegen een stootje kan. Toch raadt het merk aan om kinderen er niet op te laten spelen.

Maar als je naar het prijskaartje kijkt, was je waarschijnlijk sowieso niet van plan je kleintjes erop te laten spelen. De giraffenboekenkast kost 499 dollar, zo’n 430,- euro. Heb je die prijs er voor over? Dan kun je de kast bestellen via Crate & Barrel.

Lees ook: Planten in de kinderkamer? Kies een van deze tien!

Reageer op artikel:
Deze giraffenboekenkast is ideaal voor kinderen die gek zijn op dieren
Sluiten