Jill
Jill Uit 3 jul 2019

Op reis met andere alleenstaande ouders? Het kan dankzij deze groepsreizen voor single ouders

Wil je graag op reis, maar zie je het niet zitten om er alleen met je kinderen op uit te trekken en heb je geen partner om je te vergezellen? Dan zijn groepsreizen voor alleenstaande ouders met hun kinderen iets voor jou.

Op reis als alleenstaande ouder

Heel vaak zijn vakantie gericht op het klassieke gezin: een pakketprijs voor twee volwassenen met twee kinderen, bijvoorbeeld. Bovendien heb je als alleenstaande ouder geen partner om de zorg, de praktische kant en de activiteiten te delen. Klinkt niet echt als een vakantie, toch?

Voordelen groepsreizen voor alleenstaande ouders

  • Ten eerste betekent een groepsreis al meteen minder geregel voor jou. Dat vervoer van het hotel naar het museum is voor jou geregeld en je weet ook zeker dat je accommodatie kindvriendelijk is. Zo heb je meer energie over om écht met je kroost te genieten en nieuwe dingen te ontdekken.
  • Je leert er andere single ouders kennen. Je hebt steeds gezelschap en dat van ouders die in dezelfde situatie als jou zitten. Het is altijd leuk om jullie ervaringen te delen terwijl je kinderen zich amuseren met leeftijdsgenootjes.

Waar kan je je inschrijven voor groepsreizen voor single ouders?

De Gezinssport Vlaanderen organiseert heel wat groepsreizen voor alleenstaande ouders met hun kinderen. Daar zijn zelfs nu nog enkele reizen beschikbaar voor juli en augustus 2019 in binnen- en buitenland. Leden van de Gezinsbond kunnen daar zelfs flinke kortingen krijgen.

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Reageer op artikel:
Op reis met andere alleenstaande ouders? Het kan dankzij deze groepsreizen voor single ouders
Sluiten