Jill
Jill Thuis 24 mei 2018

Betrapt: grote broer helpt kleine broer ontsnappen

De relatie tussen broers is een complexe. Er is altijd een vleug van competitiviteit aanwezig, maar aan het einde van de dag zijn ze beste vrienden. Hoewel ze dat natuurlijk niet zullen toegeven, zo stoer als ze zijn. Maar áls je stiekem zo’n teder moment tussen je zonen ziet, smelt je moederhart.

Betrapt

Op het YouTubekanaal Daily Bumps kun je de dagelijkse avonturen van grote broer Oliver en kleine broer Finn. Van een drijvend ballenbad tot de zwemles: zowat alles komt aan bod.

De broertjes komen niet altijd goed overeen, maar meestal kunnen ze wel nog door een deur. En sóms zijn het gewoonweg partner-in-crime om samen kattenkwaad uit te halen. Precies zoals het hoort, dus.

Vorig jaar postte de ouders van de twee broertjes een filmpje waarin ze met een geheime camera filmden hoe het er ‘s nachts aan toe gaat in de slaapkamer van de jongens. Resultaat? Een vertederend staaltje samenwerken.

Wat wij vooral zo mooi vinden is hoe de kleinste wat schrik heeft, maar uiteindelijk toch de sprong waagt omdat hij zoveel vertrouwen heeft in zijn grote broer. En hoe probleemoplossend Oliver al kan denken ondanks zijn jonge leeftijd!

Het filmpje is al 1,7 miljoen keer bekeken en 40,000 likers zijn ook helemaal weg van de ontsnappingsactie.

Reageer op artikel:
Betrapt: grote broer helpt kleine broer ontsnappen
Sluiten