Jill
Jill Culinair 14 mei 2019

Move over verjaardagstaart, wij maken een reuze Ferrero Rocher!

Ferrero Rocher: het klinkt een beetje als je oude Italiaanse vakantievriendje en dat is meteen de reden waarom we er altijd zo’n romantische gevoelens bij krijgen. Wij vonden een video waarin je leert hoe je één hele grote Ferrero Rocher kunt maken en dat lijkt het ideale alternatief voor de verjaardagstaart op je volgende feestje. Laat maar doorkomen!

Waarom zou je eindeloos veel van die kleine chocolaatjes uit papiertjes peuteren als je ook gewoon één grote Ferrero Rocher kunt maken? Geniaal.

grote Ferrero Rocher maken

Zo maak je één hele grote Ferrero Rocher

In deze video van Tastemade maken ze een reusachtige Ferrero Rocher Ball met behulp van ijshoorntjes: die vormen de krokante crunch. De vulling maken ze van pure chocolade en slagroom waarin hazelnoten worden geweekt.

Zijn chocoladekorstje krijgt de lekkernij tenslotte van gesmolten melkchocolade en fijngehakte hazelnoten. O ja: de kern van hele hazelnoten mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Je kunt je grote Ferrero Rocher daarna nog inpakken in goudkleurig papier óf ‘m meteen opeten. Wij denken dat we maar voor dat laatste gaan …

Toch liever taart?

De lekkerste Zweedse chocoladetaart: kladdkaka

Haal de keukenprins(es) in je naar boven met deze hazelnotentaart

Nostalgie ten top met deze victoria-spongecake op grootmoeders wijze

We hebben nu ook een wekelijkse nieuwsbrief!

Reageer op artikel:
Move over verjaardagstaart, wij maken een reuze Ferrero Rocher!
Sluiten